کد خبر : 29557
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
109 views

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور:

مازندران؛ دومین استان موفق کشور در واگذاری مسکن

مازندران؛ دومین استان موفق کشور در واگذاری مسکن
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، استان مازندران با واگذاری ۲۱۱ واحد مسکونی به مددجویان در هفته بهزیستی، توانست به جایگاه دوم کشور در حوزه واگذاری مسکن دست یابد.

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ بهزیستی به عنوان یکی از نهادهای مهم اجتماعی، نقش ویژه‌ای در توانمندسازی افراد دارای معلولیت و مددجویان جامعه ایفا می‌کند. هر ساله در هفته بهزیستی، عملکرد این سازمان در سراسر کشور ارزیابی و دستاوردهای آن معرفی می‌شود. استان مازندران به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در این حوزه، در هفته جاری با گزارش عملکرد قابل توجه خود، بار دیگر توانمندی و تعهد خود را در خدمت‌رسانی به جامعه هدف به نمایش گذاشت.

علیرضا انجلاسی که به مناسبت هفته بهزیستی، به استان مازندران سفر کرده است  در جلسه کارگروه اشتغال استان که با حضور استاندار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در استانداری برگزار شد، از عملکرد درخشان بهزیستی در این استان قدردانی کرد و گفت: در دوران خدمت در دولت چهاردهم و به ویژه در حوزه بهزیستی استان مازندران، شاهد تحولات قابل توجه و پیشرفت‌های چشمگیری در ارائه خدمات به جامعه هدف بوده‌ایم.»

انجلاسی افزود: بهزیستی مازندران توانسته است شاخص‌های تعیین شده در سطح استانی را به خوبی محقق کرده و در زمینه مسکن و اشتغال با ثبت شاخص‌های ۱۱۵٪ و ۱۱۴٪، فراتر از اهداف پیش‌بینی شده عمل نماید.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: این آمار نشان‌دهنده رشد قابل توجه تعهدات واگذاری مسکن و فرصت‌های شغلی به مددجویان تحت پوشش است.

وی با اشاره به دستاوردهای هفته بهزیستی گفت: در این هفته با واگذاری ۲۱۱ واحد مسکونی، استان مازندران به عنوان دومین استان برتر کشور در این حوزه مطرح شده است.

انجلاسی ادامه داد: این موفقیت نشان‌دهنده مدیریت موفق در ارائه خدمات مسکن به افراد دارای معلولیت و سایر مددجویان است. همچنین با افتتاح ۹۶ طرح اشتغال در همین مدت، مجموعاً ۳۰۷ پروژه در بخش مسکن و اشتغال به بهره‌برداری رسیده که دستاورد بزرگی برای استان به شمار می‌رود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی افزود: برای تحقق این اهداف، استان مازندران با تخصیص اعتباری بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان توانسته این موفقیت‌ها را رقم بزند.

وی در پایان گفت: با توجه به بازدید از پروژه‌های استان و همکاری نزدیک استانداری و دستگاه‌های اجرایی، تصمیم گرفتیم تعداد واحدهای مسکونی قابل واگذاری در سال جاری را از ۴۸۰ به ۸۰۰ واحد افزایش دهیم. بهزیستی مازندران با این روند رو به رشد، قطعاً می‌تواند در آینده‌ای نزدیک دو برابر این موفقیت‌ها را به دست آورد.

 

کلام پایانی

در روزهای اخیر، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، جناب آقای علیرضا انجلاسی، سفری به استان مازندران داشت تا ضمن بازدید از پروژه‌های مختلف، در جریان پیشرفت‌های حوزه بهزیستی این استان قرار گیرد. این سفر که به مناسبت هفته بهزیستی انجام شد، فرصتی بود تا عملکرد موفق استان در زمینه مسکن و اشتغال مددجویان به صورت میدانی مورد بررسی قرار گیرد.

طی این سفر، انجلاسی با حضور در نشست کارگروه اشتغال استان مازندران، از همکاری موثر استانداری و دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد اهداف بهزیستی تقدیر کرد و اعلام داشت که روند رو به رشد استان در ارائه خدمات به جامعه هدف، نشان‌دهنده یک مدیریت موفق و جهادی است. وی تاکید کرد که این موفقیت‌ها نتیجه هم‌افزایی و تعامل سازنده میان سازمان بهزیستی و مسئولان استان است.

همچنین در این سفر، تعداد قابل توجهی از پروژه‌های مسکن و اشتغال به بهره‌برداری رسید که بهزیستی مازندران را به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در کشور معرفی کرد. افتتاح ۹۶ طرح اشتغال و واگذاری بیش از ۲۱۰ واحد مسکونی، علاوه بر افزایش رفاه مددجویان، باعث ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار و تقویت اقتصاد محلی شده است.

مع‌الوصف، موفقیت‌های بهزیستی مازندران نشان می‌دهد که با برنامه‌ریزی دقیق، حمایت مسئولان و تخصیص منابع مناسب، می‌توان گام‌های بلندی در راستای بهبود شرایط زندگی مددجویان برداشت؛ این دستاوردها نه تنها موجب ارتقای کیفیت خدمات شده، بلکه امید و انگیزه مضاعفی برای ادامه مسیر ایجاد کرده است. انتظار می‌رود با ادامه این روند، استان مازندران به الگویی در ارائه خدمات اجتماعی در سطح کشور تبدیل شود.

انتهای مطلب/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.