استاندار مازندران در جلسه ساماندهی سواحل:
مازندران جای پروژههای کوچک نیست/استفاده از بند چ ماده ۸۳ برای توسعه پروژههای گردشگری
به گزارش تیتر شمال؛ یوسف نوری بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی آخرین وضعیت ساماندهی سواحل مازندران اظهار کرد: گردشگری انبوه، استان مازندران را دچار مشکل کرده است و سرمایهگذار این بخش باید دارای اهلیت و تخصص باشد.
وی افزود: درست کردن خانهمسافر در کنار دریا معنا و همخوانی ندارد و باید ساخت و سازهای شکیل و بزرگ صورت گیرد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: مازندران جای کارهای کوچک نیست و باید کارهای بزرگ و جهانی در استان صورت گیرد.
این مسئول ادامه داد: بیش از ۴ میلیارد مترمکعب آب در مازندران به دریا میریزد.
نوری بیان کرد: فراخوان بزرگ از میانکاله آغاز شده است و این روند را باید در استان ادامه دهید.
وی با بیان اینکه مازندران یک استان بینالمللی است و باید کارهای بینالمللی در آن صورت گیرد؛ عنوان کرد: اینجا جایی است که سرمایهگذار جهانی میآید و باید کارهای بسیار بزرگ انجام گیرد و کارهای بزرگ نیازمند پیوستهای زیست محیطی، فرهنگی و اجتماعی است.
استاندار مازندران گفت: هر چیزی قاعدهای دارد و نباید به دلیل حضور یک مسئول ملی اقدام به افتتاح زودهنگام کرد.
مقام عالی دولت در استان، اعلام کرد: باید سرمایهگذارانی بیاوریم که کار احداث سازه در بستر را با رعایت قوانین منابع طبیعی و محیط زیست را انجام داده باشند.
نوری گفت: هر طرحی که در استان دارای مجوز زیست محیطی نیست قابل پذیرش نیست.
وی با بیان اینکه باید پروژههای بزرگ به سرمایهگذاران واجد شرایط سپرده شود؛ تاکید کرد: سرمایهگذاران این بخش باید دارای اهلیت و تمکن مالی باشد تا کار را ناقص و نیمه کاره رها نکند و کسی که این ویژگیها را دارد در اجرای کار حتما به او در حوزههای مختلف مشاوره دهید.
استاندار مازندران گفت: آنچه که من از این جلسه برداشت کردم آن است که ما از لحاظ واژهها به اشتراک و مفهوم نرسیدیم و باید به این تفاهم برسیم.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: همه تلاش و همتشان به اجرای قانون است اما از این جلسات به این نحو چیزی در نمی آید و باید هر چه به جلسه میآید کارشناسی باشد و تمام ابعاد آن کارشناسی شده باشد.
نوری اشاره کرد: ما باید هویت سرزمینی خود را حفظ و داشته باشیم و آن را از دست ندهیم.
وی افزود: وقتی میگوییم پیوست فرهنگی منظور همین است که هویت خودمان، میراث ملموس و ناملموس استانمان را حفظ کنیم.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: بنظر میرسد باید رویکردمان را نسبت به چیزی که ما را نگه داشته الکو محور کنیم و لذا الگوسازی فرهنگی بر اساس آموزههای دینی و تمدنی ما است و باید اصالت خودمان را حفظ کنیم.
مقام عالی دولت در استان بیان کرد: هر کجا اصالت حفظ شد مردم دورش جمع میشوند و در سواحل ما نیز همین گونه است.
نوری اعلام کرد: بند چ ماده ۸۳ باید مجدانه از سوی اداره کل گردشگری پیگیری شود که در این بند اختیاراتی به استاندار برای اجرای پروژههای گردشگری داده شده که باید از این ظرفیت برنامه توسعه هفتم استفاده شود.
وی با بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی مازندران طرحی را تحت عنوان مدیریت یکپارچه سواحل و بنادر آماده کردند که این طرح زمینهای برای اجرای اقتصاد دریامحور در استان است؛ عنوان کرد: کل مطالعات انجام شده از سوی سازمان بنادر باید پیوست فرهنگی داشته باشد و بستههای متعددی را از دل این مطالعه استخراج کنید و سیاست دفاع در اقتصاد دریا محور نیز در نظر گرفته شود.
استاندار مازندران افزود: اگه بستهها در نیاید این مطالعات باقی میماند و قابلیت اجرایی نخواهد داشت و در واقع از دل این مطالعات باید بستههای اجرایی استخراج شود.
مقام عالی دولت در استان گفت: در حریم ۶۰ متری فعلی اجازه اجاره و ساخت و ساز نداریم و باید اقدامات انجام شده در این حریم در سطح دنیا را مطالعه و از آن در مدیریت سواحل بهره برد.
نوری بیان کرد: میتوان از سازههای سبک و متناسب با زیست بوم در این حریم نیز بهره برد.
وی گفت: باید تنها یک سند ببینیم و تلفیق اسناد همراه با تطلیق با سند آمایش سرزمین انجام گیرد.
استاندار مازندران اشاره کرد: یکی از ضعفهای ما در استان نبود پارکهای موضوعی نظیر گل و گیاه، کشاورزی، شیلات، پرورش ماهی و غیره است.
انتهای خبر/
برچسب ها :الگوسازی فرهنگی ، دارای اهلیت ، ساماندهی سواحل مازندران ، سرمایهگذار جهانی ، کارهای کوچک ، مدیریت یکپارچه سواحل ، یوسف نوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰