معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: مدارس تا پایان هفته غیرحضوری و دانشگاههای تعطیل است، دستگاههای امدادی و خدماترسان از این دستورالعمل مستثنی هستند.
محبی ادامه داد: برگزاری آزمونهای نهایی در پایه دوازدهم و سایر امتحان هماهنگ کشوری در ساعتهای مقرر قبلی برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: برای بقیه روزهای هفته کمیته اضطرار فردا تصمیم گیری خواهد کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران بیان کرد: تمامی پلاژهای دولتی و مراکز اقامتی موظف هستند به طور کامل سیستمهای گرمایشی اعم از برقی و گازی را قطع کنند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران نیز گفت: ورود گاز به مازندران خیلی کم شده است و این را مدیریت کنیم تا قطعی گاز را شهرهای استان نداشته باشیم.
قاسم مایلیرستمی تصریح کرد: گاز 126 جایگاه سی ان جی مازندران قطع شده است و این قطعی تا در چند روز آینده ادامه دارد.
وی افزود: با توجه به برودت هوا در روزهای اخیر، مصرف متوسط گاز خانگی در مازندران از ۳۳ تا ۳۵ میلیون متر مکعب به ۴۰ میلیون متر مکعب رسید که این خطر اُفت و قطعی گاز خانگی را چندین برابر بیشتر کرده است.
مایلی رستمی گفت: با صرفه جویی هر شهروند مازندرانی در کاهش یک درجه سانتی گراد دما با مصرف گاز می توان روزانه یک میلیون متر مکعب در مصرف گاز استان صرفه جویی کرد.
این در حالی است که در مصارف خانگی، با راهکارهای ساده میتوان نیمی از انرژی گاز را ذخیره و از هدررفت آن جلوگیری کرد.
بهره گیری از پردههای ضخیم، جلوگیری از پوشاندن جلوی سیستمهای گرمایشی از قبیل فن کوئلها و رادیاتورها با مبل و …، عدم استفاده از شومینه، سرویس و عایق کاری موتورخانهها، استفاده از لباسهای گرم و نگه داشتن دمای منزل بین ۱۸ تا ۲۲ درجه سانتی گراد از مهمترین راهکارها برای مدیریت مصرف گاز در منازل است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز با تاکید بر بهره گیری از همهی ظرفیتها برای نهادینه کردن فرهنگ مصرف ایمن و بهینهی انرژی گفت: با توجه به ضرورت کاهش مصرف گاز و تعطیلی ادارات، مدیریت مصرف گاز مساجد وامامزادهها ضروری است.
حجت الاسلام ابراهیم حیدری افزود: روسای ادارات اوقاف شهرهای استان برای قطع گاز ادارات در ساعات غیراداری اقدام وضمن دقت در نظارت وبازدید میدانی، میزان صرفه جویی در مصرف گاز مساجد وامامزادهها را پیگیری و دستورالعملهای مصرف بهینه را رعایت کنند.
وی همچنین به مدیران، هیات امنا وخادمان اماکن مذهبی توصیه کرد: تذکرات لازم در این خصوص رابصورت مکتوب، حضوری وراستی آزمائی کنند ونهایت همکاری با نیروهای زحمتکش ادارات گازرا داشته باشند.
حیدری مراکز مذهبی ضمن تنظیم دمای سیستم گرمایشی وقرار دادن سیستمهای گرمایشی در زمانهای غیر ضروری و بلااستفاده در حالت خاموش، آموزش اصلاح الگوی مصرف گاز طبیعی را در مراکز مذهبی فراگیر کنند تا بهره گیری همه مشترکان از گاز طبیعی به صورت ایمن و مستمر محقق گردد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰