وی ضمن تشکر از مرکر تحقیقات کشاورزی افزود: به سهم خود از اقدامات گسترده صورت گرفته توسط مرکز تحقیقات تشکر میکنم، اما در استان مازندران باید مقاومت گندمهای تولیدی در برابر رطوبت و بارندگی افزایش پیدا کند تا کشاورزان ما در مناطق کوهستانی متضرر نشوند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: ما خبرهترین کارشناسان و فارغالتحصیلان علوم کشاورزی را در استان داریم و نیازمند به این هستیم با اتکا به توانایی آنها و دانش محققان کیفیت گندمهای تولیدی در استان را به درجهای از کیفیت برسانیم که بتوان بدون اختلاط با گندمهای مرغوبتر به یک آرد مناسب برای تهیه نان رسید.
وفایینژاد با اشاره به فرمایشان مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری از هدررفت نان اظهار کرد: بخش عمدهای از گندمی که با هزاران مشقت توسط بخشهای مختلف سرمایهگذاری و تولید میشود، به هدر میرود و این یک معظل بزرگ است که با تولید گندم با کیفیت و آموزشهای لازم و برنامهریزی مناسب میتوان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن شد.
گفتی است، در این مراسم که به منظور بازدید از طرحهای آزمایشی، مزارع پرورش و تکثیر بذر ایستگاه تحقیقاتی روستای بایعکلا در شهرستان نکا صورت گرفت، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ضمن بازدید از مزارع به گفتگو با محققان و کشاورزان پرداخت.
انتهای خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰