کد خبر : 24754
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
122 views

تیترشمال گزارش می‌دهد؛

روز دوم سفر وزیر گردشگری به مازندران + عکس

روز دوم سفر وزیر گردشگری به مازندران + عکس
مشروح گزارش دومین روز از دور دوم سفر صالحی امیری وزیر گردشگری به مازندران را اینجا بخوانید...

به گزارش پایگاه خبری تیتر شمال، صبح امروز پنج‌شنبه ۸ آذرماه، سیدرضا صالحی امیری در آغازین برنامه روز دوم از سفر خود به مازندران با حضور در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر با دریادار دوم آریا شفقت رودسری دیدار و گفتگو کرد.

صبح امروز پنج‌شنبه ۸ آذرماه سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در آغاز دومین روز از سفر به مازندران،  به مناسبت ۷ آذرماه روز نیروی دریایی،  با دریادار دوم آریا شفقت رودسری فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی رحمه‌الله نوشهر دیدار و گفتگو کرد.

سیدرضا صالحی امیری، در این دیدار اظهار کرد: همه استانها میزان آثار ثبتی آنان بیش از مازندران است و این یک ضعف است.
وی افز‌ود: وجود آثار باستانی در برخی مناطق غرب مازندران بویژه نوشهر ملموس نیست.


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: عمده جذبه نوشهر عمدتا طبیعی است و قطعا نوار نخست کشور در گردشگری طبیعی است.
صالحی امیری ادامه داد: در نوشهر تحولات عجیب تاریخی رخ داده و باید روشن شفاف شود.
وی بیان کرد: امروز جهت تبریک خدمت شما رسیدیم و امروز امنیت خود را در حوزه مدیون شما هستیم.


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: دو گانه امنیت و گردشگری بحث جدی است که انحرافی است و گردشگری بدون امنیت معنایی ندارد.
صالحی امیری عنوان کرد: وجود شما پشتوانه است تا ما کار انجام دهیم.
وی اعلام کرد: نیروهای مسلح بازدارنده و از آن طرف تولیدکننده امنیت هستند.


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اشاره کرد: کار ما دیده می‌شود اما امنیت دیده نمی‌شود و همچون سلامت است.
صالحی امیری تاکید کرد: ما زحمات شما را قدردان هستیم و برای شما آرزوی توفیق داریم.

دریادار دوم آریا شفقت رودسری فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی رحمه‌الله نوشهر نیز در این دیدار گفت: ما سرباز هستیم و تلاش می‌کنیم کار خود را انجام دهیم.
وی افزود: مردم یاری وظایف ما است و همکاران من در اقصی نقاط کشور و سواحل مکران و منطقه کنارک و غیره در حال تامین امنیت هستند.
شفقت رودسری خاطرنشان کرد: امنیت با خودش عمران و آبادانی ایجاد می‌کند و لذا در چابهار و جاسک اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و ایجاد تحول کرده است.


فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر، ادامه داد: این دانشگاه به برکت انقلاب تشکیل شده و ۱۰ بار قدمگاه مقام معظم رهبری بوده است.
وی عنوان کرد: برای شما آرزوی توفیق و سلامتی داریم.
شفقت رودسری بیان کرد: ماموریتی برای اولین بار در تاریخ ایران توسط ناوگروه ایرانی ۳۶۰ دور دنیا صورت گرفت که بدان افتخار می‌کنیم.

بنا بر گفته سرمایه گذار هتل آراز، این هتل در ۳۰ طبقه و ۶۱۶ اتاق و ۹۰۰ تخت دارد و همچنین این هتل، ۵۰۰۰ متر رستوران و ۱۰۰۰ نفر اشتغال‌زایی دارد.

سیدرضا صالحی امیری در دومین برنامه کاری دومین روز از سفر به مازندران از بزرگ‌ترین هتل پنج ستاره در حال ساخت ايران، هتل آراز نوشهر بازدید کرد و از نزدیک از میزان پیشرفت آن دیدن و در گفتگو با سرمایه‌گذار پروژه از موانع موجود را جویا شد.

دکتر صالحی امیری در این بازدید، اظهار کرد: باید تبلیغات گسترده‌ای برای برگزاری همایش‌های بین‌المللی در این هتل انجام بگیرد.

وی افز‌ود: باید تولید محتوای ۳ زبانه برای برگزاری همایش‌های بین‌المللی در این هتل انجام گیرد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: باید این هتل محل اتفاقات بین‌المللی باشد و محلی برای ورود ارز به داخل کشور باشد.

 

صالحی امیری در ادامه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای دومین بار عازم مازندران شدیم و خوشبختانه حجم سرمایه‌گذاری در مازندران مثبت هست.
وی بیان کرد: یکی از پروژه‌هایی که امروز بازدید و در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد هتل آراز نوشهر با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیون دلار است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: ۸ سال قبل نیز از این مجموعه بازدید کرده بودم و اکنون برای دومین بار است.

صالحی امیری عنوان کرد: این هتل جزو هتل‌های خوب ملی است و در اقتصاد منطقه نقش موثری خواهد داشت.
وی اعلام کرد: می‌تواند علاوه بر جذب گردشگر خارجی برای برگزاری همایش‌های بین‌المللی نیز بسیار حایز اهمیت باشد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اشاره کرد: در مجموع فراتر از این هتل با بیش‌از ۵۰۰ اتاق و حجم سرمایه‌گذاری می‌بینیم تاثیر در اشتغال و اقتصاد منطقه است.

 

صالحی امیری تاکید کرد: این هتل می‌تواند جایگزین خوبی برای ایرانیانی باشد که مقاصد خارجی را انتخاب می‌کنند.
وی افزود: در کلاردشت نیز نیازمند احداث چند هتل هستیم و این خطه می‌تواند جایگزین خوبی برای کیش باشد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: امروز رسما مدیرکل این هتل انتخاب شد و رسما کار خود را آغاز خواهد کرد.

صالحی امیری اذعان کرد: ما در مجموع در کل کشور حدود ۲۷۰۰ پروژه با سرمایه‌گذاری ۵۷۰ هزار میلیارد تومان با پیشرفت ۳۰ تا ۹۰ درصدی داریم‌.
وی مطرح کرد: از ۲۷۰۰ پروژه ۵۵۰ پروژه، هتل است و بنا است سالانه ۱۰۰ هتل را در کشور افتتاح کنیم.

 

 

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: با رایزنی انجام شده با بانک مرکزی مقرر شده تا تسهیلات ۱۰ هزار میلیارد تومانی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد.
صالحی امیری متذکر شد: اکثر هتل‌های ما پس از رسیدن به پیشرفت ۸۰ درصدی به دلیل تورم با مشکل مالی مواجه می‌شوند که دولت باید از آنان حمایت کند.
وی ادامه داد:دولت مصمم است در این دوره گردشگری دریایی را فعال کند.

 


در ادامه، وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از دریاچه آویدر سی سنگان بازدید کرد و در جریان میزان پیشرفت و مشکلات این پروژه با آب منطقه‌ای قرار گرفت.
این بازدید با همراهی ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری مازندران، پولادی نماینده مردم غرب مازندران و زرودی فرماندار نوشهر و هیات همراه انجام شد.

صالحی امیری ابراز امیدواری کرد تا با حل موانع موجود بر سر راه سرمایه گذار این پروژه، این دریاچه به یکی از مقاصد جذاب گردشگری غرب مازندران مبدل شود.

وی همچنین ضمن بازدید میدانی از این مرکز گردشگری و گفتگوی چهره به چهره با سرمایه‌گذار این پروژه با همراهی مسئولان شهری و استانی، از بخش‌های فعال این پروژه دیدن و در جریان طرح توسعه و تکمیلی این پروژه، قرار گرفت.

وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با همراهی ایزدی مدیرکل گردشکری مازندران، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان نور از منطقه گردشگری آبشار آب پری نور از نزدیک بازدید کرد و مشکلات پروژه‌های این منطقه را در گفتگو با سرمایه‌گذاران جویا شد.
سیدرضا صالحی امیری در بازدید از آبشار آب پری، طبیعت نور زبانزد ایران و جهان است؛ اظهار کرد: پروژه‌های منطقه آب پری نیازمند یک طرح معین است.
وی افز‌ود: از بدو ورود به استان و احصای مشکلات، عمده مشکلات مجموعه سرمایه گذاران مازندران در حوزه گردشگری به منابع طبیعی و موضوع جنگلی و جلگه‌ای، محیط زیست و تاسیسات آب و برق باز می‌گردد.


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: ما باید موانع را رفع و گله‌مندی ها را به دولت انعکاس دهیم.
صالحی امیری ادامه داد: از جمله گله مندی‌های مردم این منطقه همین آبشار آب پری است معیشت و اشتغال مردم به آن گره خورده است.
وی بیان کرد: بطور طبیعی موانع کلی ماعددی وجود دارد که باید رفع شود و نمی توانم الان قول مستقیمی بدهم اما این تعهد را داریم که موضوعات را در هفته آینده تهران با وزاری مربوطه پیگیری کنم.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: ما متعهد هستیم با ۴ دستگاه وزارت نیرو، منابع طبیعی، محیط زیست و جهاد کشاورزی بنشینیم و این موضوعات را رفع کنیم.


صالحی امیری عنوان کرد: نمی توانیم امروز به سرمایه گذاران بگوییم منتظر باشید تا مشکلات را رفع کنیم و برخی از سرمایه گذاران استان ۱۲ سال در انتظار صدور مجوز هستند.
وی اعلام کرد: در استان مازندران ۲۰۰ پروژه فعال با ۴۷ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری وجود دارد.وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اشاره کرد: عصر امروز با فعالان و سرمایه‌گذاران این منطقه خواهیم نشست و مشکلات را بررسی خواهیم کرد.
صالحی امیری تاکید کرد: لازم باشد فردا نیز در این منطقه می‌مانم و مشکلات را احصا و بررسی خواهیم کرد.

ظهر امروز صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با همراهی ایزدی مدیرکل گردشکری مازندران، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان نور از منطقه گردشگری الیمالات نور از نزدیک بازدید کرد و مشکلات پروژه‌های این منطقه را در گفتگو با سرمایه‌گذاران جویا شد.
سیدرضا صالحی امیری در بازدید از منطقه نمونه گردشگری الیمالات نور، اظهار کرد: برای دومین بار به مازندران آمدیم و مجددا هم تکرار خواهیم کرد.
وی افز‌ود: ظرفیت مازندران خالی است و باید تلاش کنیم با جذب گردشگر خارجی و داخلی آن پر کنیم و حداکثر استفاده را از این ظرفیت بزرگ ببریم.


وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: آن چیزی که اکنون برای گردشگر مهم است امکانات، اسکان، محیط و خدمات امن است.
صالحی امیری ادامه داد: بسیاری از پروژه‌های جنگلی جلگه ای در مازندران با مشکل مواجه است و امروز از چند پروژه بازدید داشتم.
وی بیان کرد: منطقه نمونه الیمالات کار نو و زیبایی است که سرمایه‌گذار با جدیت در تلاش است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: باید در حوزه محیط زیستی و نگاهداری جنگل تلاش کنیم و این دو با هم تعارض ندارد و ساختگی است.
صالحی امیری عنوان کرد: موانعی امروز وجود دارد و بخش عمده مشکلات به احداث بنا در مناطق جنگی و جلگه‌ای و زیرساخت باز می‌گردد.
وی اعلام کرد: اگر گردشگری خارجی و ارز وارد کشور شود بیش از ۱۰۰ نوع شغل ایجاد می‌شود.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اشاره کرد: ما متعهد شدیم تا پایان برنامه هفتم ۱۵ میلیون گردشگر جذب کنیم، ۱۰۰ هتل سالانه افتتاح کنیم و ۱۰۰ هزار شغل در این حوزه ایجاد کنیم.


صالحی امیری تاکید کرد: مجموعه دولت، اراده اش حمایت است و مجلس نیز بدنبال حمایت از دولت است.

گفتنی است این پروژه پیشرفت ۳۰ درصدی دارد و ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و ما بقی پروژه نیازمند تامین اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان دیگر است.
۲۴ اقامتی روی آب برای این پروژه در نظر گرفته شده که ۴ سکو احداث شده است.
برق و عدم آنتن دهی از دیگر مشکلات این پروژه است.

آخرین برنامه روز دوم سفر صالحی امیری به مازندران، همچون روز گذشته به دیدار با فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری استان اختصاص داشت.
عصر امروز سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با همراهی ایزدی مدیرکل گردشکری مازندران، نماینده مجلس، فرماندارن و شهرداران شهرستان‌های نور و محمودآباد در محل هتل نارنجستان با فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری ۳ شهرستان نور، محمودآباد و سرخرود، طی نشستی هم اندیشی، دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسه فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری، فرماندارن و نمایندگان به بیان چالش‌های موجود پرداختند و وزیر شنونده سخنان آنان بود.
*اهم اظهارات سرمایه گذاران و شهرداران نور و محمودآباد
شایگان رئیس هیات کشتی استان مازندران نیز در این نشست بر لزوم رفع موانع بر سر راه پروژه‌های گردشگری ترکیبی پرداخت و از وزیر گردشگری درخواست مجوز یک کمپ به همراه هتل داشت تا سرمایه گذاران رغبت بیشتری داشته باشند.
حسن رنگرز قهرمان ارزنده کشتی ایران نیز با تایید سخنان شایگان، در این نشست عنوان کرد: در حوزه گردشگری فقیر در استان مازندران بسیار فقیر هستیم.
وی افزود: چند سالی است اردوهای تیم ملی کشتی در رویان نور برگزار می‌شود که لازم است در این خصوص سرمایه‌گذاری جدیدی صورت گیرد.
مهم‌ترین موضوعات و مشکلات مطروحه سرمایه‌گذاران شهرهای نور و محمودآباد در این نشست، اخذ تسهیلات برای پروژه‌های نیمه‌تمام، موانع بر سر صدور مجوز، مشکلات زمین با امور اراضی جهاد کشاورزی، کمبود نقدینگی در پروژه‌های در حال احداث، عدم مجوز برای پروژه ترکیبی ورزشی و گردشگری، کمک دولت برای ایجاد اشتغال و راه اندازی بازارچه صنایع‌دستی، تورم و در مقابل عدم همراهی بانک‌ها در ارائه تسهیلات، مشکلات پیش روی صنعت غذا، توجه دولت به دیپلماسی غذا، لزوم حمایت از رستوران‌های سنتی، لزوم تسهیل گری در امور صدور مجوز و سرمایه گذاری، بود.
سیدرضا صالحی امیری در نشست هم‌اندیشی با سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه گردشگری، اظهار کرد: همه آنچه که در این جلسه مطرح شد در ۴ صفحه یادداشت کردم و بررسی خواهم کرد.
وی افز‌ود: مجموعا طی ۲ روز ۱۵ صفحه یادداشت کردم و مشکلات موجود قابل حل است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: دولت را با مفهوم آگاهانه وفاق آغاز کردیم و ترس مان آن است که به شعار تبدیل شود.
صالحی امیری ادامه داد: در ۴ دولت مسئولیت داشتم و باید وفاق به یک اثر مدون تبدیل شود.
وی بیان کرد: وفاق یعنی توافق جمعی برای حل مشکلات و عبور از موانع، وفاق یعنی توافق جمعی برای برداشتن مشکلات و وفاق یعنی صداقت و شرافت.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: دولت وفاق باید مردم گرا باشد و نگاه ملی داشته باشد.

صالحی امیری عنوان کرد: در منازعه نه اشتغال و نه گردشگری شکل نمی گیرد و لذا هر مسئولی درد مردم ندارد ضد وفاق است.
وی اعلام کرد: وفاق در سایه عدالت شکل می گیرد و امروز در سلسله سفرهای استانی ایستگاه شهرستان نور رسیدیم.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اشاره کرد: در تهران جلساتی تشکیل خواهد شد و تک تک مسائل پیگیری می شود.
صالحی امیری تاکید کرد: یک سطح از مشکلات، مشکلات کلان است باید در سطح ملی و فرا قوه ای حل شود که در حال رایزنی هستیم.
وی افزود: ملت قطعا پیروز خواهد شد و دشمن شکست خواهد خورد و شرایط به نفع مردم رقم خواهد خورد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: سطح دوم کار ما است که گردشگر را در خارج از ایران جذب کنیم و در فرای مرزها باید اتفاق بیفتد.
صالحی امیری اذعان کرد: دیپلماسی فعالی را آغاز کردیم که هدف نخست ما نوروز است که سفر به آذربایجان و ازبکستان به همین منظور انجام شد.
وی مطرح کرد: در هدف دوم نگاه ما به خلیج فارس است و در حال گفتگو برای بازسازی روابط هستیم.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: باید منافع مردم و امنیت ملی و تعامل با دنیا در یک مسیر باشد.
صالحی امیری با اشاره به هدفگذاری ده گانه برای کشورهای منطقه، متذکر شد: اهداف دیگر ما هند، چین، ترکیه است تا سهم ما در گردشکری خارجی افزایش یابد.
وی ادامه داد: ما اگر بتوانیم مسیر گردشگر را به کشور باز کنیم بحث بعدی زیرساخت ها از ترابری زمینی و هوایی تا هتل ها و اقامت‌گاه‌ها است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، یادآور شد: نباید دریا را فراموش کنیم و ما دریا و گردشگری دریایی را فراموش کنیم و باید توسعه سرمایه‌گذاری در این حوزه اتفاق بیفتد.

صالحی امیری گفت: اراده نظام و دولت توسعه اقتصاد دریا محور است و برای شکل گیری اقتصاد دریایی باید قطعا در ساحل، سازه شکل بگیرد.
وی افزود: باید با همدلی به یک استراتژی کارآمدی حل مسائل مردم و رضایت مندی مردم برسیم.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان کرد: مجتمع ترکیبی مصوبه برنامه هفتم است و آیین نامه آن تصویب شده و در نوبت دولت است که بسیاری از مشکلات شما را حل خواهد کرد.
صالحی امیری عنوان کرد: کمیته‌ ای با حضور وزاری ۴ گانه شکل خواهیم داد و باید مشکلات را در خود دولت حل کنیم و مجلس نیز با ما همراه است و اراده مجلس کمک به دولت است.
وی افزود: تمامی اعضای دولت وظیفه شان خدمت به مردم است و باید تلاش کنیم تا موانع را از میان برداریم.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اشاره کرد: ما برای تک تک موضوعات مطروحه تلاش خواهیم کرد تا آن را حل کنیم.

صالحی امیری عنوان کرد: قوانین باید در خدمت مردم باشد و قوانین کهنه باید اصلاح شوند.
وی اضافه کرد: در خصوص اراضی قوانین موجود باید اصلاح شود چرا که کهنه و نا کارآمد هستند و باید قوانین خود را با مردم انطباق دهد.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: باید برای نسل جدید تولید امید کرد و همه احساس غرور و نشاط داشته باشند.
صالحی امیری گفت: قبل از هر پروژه به پروژه امید نیاز داریم و من تعهد دارم که همه مسائل مطروحه شما را دنبال کنم و در تهران پیگیری خواهم کرد.
وی افزود: ۲۷۰۰ پروژه روی زمین مانده داریم که ۵۷۰ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که ۵۵۰ پروژه هتل است و برای تکمیل به ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که بنا است ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه شود.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه در ارائه تسهیلات مازنذران را در الویت خواهیم دید، گفت: ما باور داریم که باید ۳ کار انجام دهیم که اول بخش خصوصی است و باید کار به سرمایه گذاران تحویل داده شود چرا که منابع دولت، محدود است.
صالحی امیری عنوان کرد: باید سیاست دولت حمایت حداکثری از سرمایه‌گذاران است و این قطعی است.
وی با بیان اینکه نکته دوم آنکه باید موانع را از مسیر برداریم و باید شناسایی و حل شوند؛ ادامه داد: نکته سوم آنکه باید سهم خود را در گردشگری دنیا افزایش دهیم و سهم کنونی ما ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار گردشگر است که حتما باید ارتقا یابد و به ۱۵ میلیون گردشگر برسد.
گزارش و عکس: مجتبی قربانی
انتهای خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.