مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران:
فیلم| هوشمندسازی سامانه آرد و نان تا توزیع سالانه ۳۸۰ هزار تن آرد در مازندران
به گزارش تیتر شمال؛ عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و مدیریت بازرگانی مازندران صبح امروز درباره بیان عملکرد دو ساله دولت در مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این اداره کل بخش مهمی از تامین کالاهای استراتژیک استان را برعهده دارد که مهمترین و حساسترین موضوع بحث تامین گندم و آرد و نان است.
وی افزود: استان مازندران باتوجه به اینکه در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول را به خود اختصاص میدهد اما به جهت شرایط ساختار زمینهای کشاورزی و نوع درآمد، در گندم استان واردکننده و نیازمند هستیم و در این زمینه تامین گندم را در سیاستها و برنامههای خود داریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اضافه کرد: سالانه مصرف گندم برای تامین نیاز بخش نان و صنف صنعت بالغ ۴۸۰هزار تن گندم است که باید ازطریق تولید، واردات از سایر استانها و واردات سایر کشورها این بحث را مدیریت کنیم.
وفایینژاد درباره خرید تضمینی گندم، تصریح کرد: در این زمینه طی سالهای اخیر با سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی جهت توسعه محصولات روند روبه رشدی را در بحث تولید گندم داشتیم که در سال گذشته با رشد ۲۰درصدی از ۶۳هزار تن سال ۱۴۰۰ به ۸۳هزار تن رسیدیم.
وفایینژاد ادامه داد: امسال پیشبینی شده بود رقمی بالاتر از ۱۷۰هزار تن تولید داشتیم که از این رقم ۱۰۰هزار تن خرید تضمینی باشد.
وی به راهاندازی ۳۲ مرکز خرید تضمینی در مازندران اشاره کرد و گفت: برای اولین بار یک منطقه در هزارجریب را به مرکزهای موجود اضافه کردیم که امسال مراکز خرید ما با تمهیدات صورت گرفته بیش از ۱۱۷هزار تن خرید گندم با رشد ۴۰درصدی مواجه بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اظهار کرد: در بحث اصلاح الگوی کشت این مهم در دستور کار جهاد کشاورزی باشد که مورد توجه است.
وفایینژاد بیان کرد: یکی از اقداماتی که امسال برای اولین بار رخ داد، بحث گندم با رطوبت بالا امکان خرید توسط مرکز ما نبود که با دستور استاندار مازندران بالغ بر ۳۰هزار تن گندم از کشاورزان در شرایط خاص دریافت شد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۵ هزار و ۷۰۰ کشاورز گندم خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل دادند که بیش از ۳۸هزار رکورد در مرحله تحویل بار و سند به ثبت رسید که این رقم برای کشاورزان مناطق روستایی بالادست حدود ۵ هزار و ۵۰۰ واحد بود که برای این بخش بسیار حائز اهمیت بود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران یادآور شد: تاکنون بیش از یکهزار و ۲۰ میلیارد از وجوه گندمکاران پرداخت شده که در تلاش هستیم با پیگیریهای دولت مطالبات گندمکاران در سریعترین زمان ممکن پرداخت شود.
وفایینژاد در بحث خرید کلزا، گفت: امسال بیش از ۹هزار تن خرید کلزا داشتیم که وجوه آن مبلغ ۱۹۰ میلیارد کاملا پرداخت شده است.
وی در بحث تامین آرد موردنیاز واحدهای خبازی، گفت: این مهم از مطالبات واقعی حقوق شهروندی محسوب میشود که برای ما حائز اهمیت بوده و سالانه رقمی حدود ۳۸۰ میلیارد تومان و حدود ۳۲هزار تن توزیع آرد را بهصورت ماهانه در سراسر استان داریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه بیش از ۴هزار و ۶۰۰ واحد خبازی در سطح استان مسؤولیت پخت نان را برعهده دارند، اظهار کرد: بحث ساماندهی واحدهای خبازی از دغدغههایی بوده که شاید بنا به دلایلی غیرتخصصی در صدور پروانهها صورت گرفته و این امر مشکلاتی را در بحث توجیه اقتصادی درآمد واحدهای خبازی دربرداشته است.
وفایینژاد با اشاره به اصلاح ساختار نانواییها در سطح استان، بیان کرد: این مهم در نوع نگاه نان و ارتقای کیفیت و توجیه اقتصادی واحدهای خبازی میتواند اثرگذار باشد.
وی با اشاره به اینکه از خرداد ماه سال گذشته بحث هوشمندسازی سامانه آرد و نان در دستور کار قرار گرفت، یادآور شد: باوجود تهدیدها و تحریمها طی دو سال گذشته اقدام ویژه و برجسته انجام شد که فرصتها در این زمینه در نوع خود قابل توجه است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: باید توسعه سرمایهگذاری در دستور کار قرار گیرد و از همه ظرفیتهای بخش خصوصی بکارگیری شود.
وفایینژاد درباره بحث برنج، یادآور شد: حمایت از بخش برنج در دستور کار قرار گرفته و از هفته گذشته خرید برنج پرمحصول با قیمتگذاری دولتی آغاز شده که تا روز گذشته ۱۹۶ تن برنج در بستههای ۱۰ کیلویی و ۸درصد شکستگی تحویل مراکز خرید شد.
انتهای پیام/
برچسب ها :پرداخت ، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران ، وجوه گندمکاران ، یکهزار و ۲۰ میلیارد تومان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰