موافقت مدیر عامل بانک کشاورزی با درخواست استاندار مازندران؛
کارگروه ویژه اجرای طرح توانمندسازی اقتصاد کشاورزی استان تشکیل میشود
به گزارش تیتر شمال؛ در نشست استاندار مازندران و مدیرعامل بانک کشاورزی که با حضور معاون اقتصادی استاندار و برخی مدیران ستادی استانداری و دستگاه های اجرایی برگزار شد، پیشنهاد تشکیل کارگروه مخصوص باحضور این بانک؛ جهاد کشاورزی و دستگاههای مرتبط معاونت اقتصادی استانداری باهدف اجرای طرح توانمندسازی اقتصاد کشاورزی در استان مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.
سید محمود حسینیپور استاندار مازندران در این نشست، با اشاره به عملکرد خوب بانک کشاورزی در پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری، از ارائه گزارش این عملکرد به رییس جمهور خبر داد و اظهار کرد: استان مازندران با پرداخت تسهیلات ۹۱۷میلیارد تومانی رتبه سوم کشور در بخش نامدار کارت را کسب کرد.
وی افزود: همانطور که در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول کشور را داریم، در هدفگذاریهای بانک نیز استان باید رتبه نخست داشته باشد بهخاطر اهمیت امنیت غذا در کشور که سیاست راهبردی نظام است.
استاندار مازندران تاکید کرد: باید با انجام یک سیاستگذاری کاری کرد که بدون استثنا کلیه تراکنش بانکی کشاورزان، باغداران، دامداران و همه زیربخش های کشاورزی استان در بانک کشاورزی استان متمرکز شود.
وی ادامه داد: مسوولان بانک کشاورزی با سپردن مسئولیت به یک تیم حرفهای، بررسی راههای جذب حداکثری سرمایهگذاری در بانک را در برنامه قرار دهند.
استاندار مازندران، تصریح کرد: اگر یک ساختار درستی را با بانک ببندیم، کشاورز ما اسیر دلالان نمیشود، همچنین می توانیم حوزههای سنتی مرکبات و سورتینگها را به بانک کشاورزی بیاوریم.
وی خواستار تشکیل یک کارگروه مخصوص باحضور جهاد کشاورزی، دستگاههای مرتبط با جهاد، معاونت اقتصادی استانداری شد و گفت: طرح توانمندسازی اقتصاد کشاورزی در استان باید تهیه و نوشته شود.
حسینیپور تاکید کرد: اگر بانک در استان قدرت پیدا کند کشاورز ما هیچ گاه لنگ فروش محصول برنج خود نخواهد شد، با سیاستگذاری درست و اجرای این طرح بهصورت پایلوت در مازندران می توان آن را در کشور بسط داد تا همه محصولات کشاورزی استان درست هدایت شود، حاکمیت استان کشاورزی باید با بانک کشاورزی شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه هدفمان حمایت و پشتیبانی از بحث برنج و مرکبات با کمک بانک کشاورزی است، تاکید کرد: در این بخش بنده شخصا پای کار هستم، میزان سپردههای بانک کشاورزی در تیر ماه از ۱۳۸ هزار میلیارد تومان سال به ۳۵۰ هزار میلیارد تومان براساس سیاستهای تشویقی رسید که ۴٫۸ درصد نسبت به کل استان رشد داشت.
وی مطرح کرد: در کشورهای دیگر بانکها طرح اجرا میکنند، الان مازندران استعداد اجرای طرح توسط بانک کشاورزی را دارد، اولا باید تابوشکنی کرد و بسیاری از ساختارهای فرسوده قدیمی شکسته شود، ما و استان در اختیار مسئولان بانک کشاورزی هستیم و امیدواریم ابعاد مختلف اجرای این طرح خوب نوشته شود، از این رو آماده برای هدفگذاری ارتقای نیازمندیهای کشاورزی هستیم، ما این آمادگی را داریم، در تک تک روستاهای ما باید دستگاه پز بانک کشاورزی مستقر شود.
فرشید فرخنژاد، مدیر عامل بانک کشاورزی در این نشست که در دفترکار استاندار برگزار شد، اظهار کرد: ما در بانک کشاورزی، جامعه هدفی داریم که فقط از بانک کشاورزی بهعنوان مرجع و مادر درخواستهایی دارند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰، بانک کشاورزی ۱۰۸ همت تسهیلات پرداخت کرد، در سال ۱۴۰۱ برنامه ما پرداخت ۱۲۰ همت بود اما به خاطر آزادسازی قیمتها به جای آن ۱۸۸ همت تسهیلات پرداخت شد، یعنی ۶۸ هزار میلیارد تومان بیش از برنامه بانک در کشور، که البته خیلی خوب مدیریت شد.
فرخ نژاد با بیان اینکه در حال حاضر با دوگانه تقاضای بیشتر و از طرفی دیگر محدودیت منابع مواجه هستیم، تصریح کرد: درنظر گرفتن ابزارهای تشویقی برای سپردهگذاری کشاورزان راهکار خوبی است.
مدیر عامل بانک کشاورزی کشور با تشکیل کارگروه مخصوص برای اجرای طرح توانمندسازی اقتصاد کشاورزی در استان موافقت کرد.
انتهای پیام/
برچسب ها :تشکیل ، درخواست استاندار مازندران ، طرح توانمندسازی اقتصاد کشاورزی ، کارگروه ویژه ، موافقت مدیر عامل بانک کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰