کد خبر : 16260
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲
155 views
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: نیروهای با انگیزهای در دانشگاه طب سنتی استان فعالیت میکنند و ما قاطع از رشد کیفی و کمی حمایت میکنیم.
به گزارش تیتر شمال؛ فرهاد غلامی صبح امروز در همایش ملی سه روزه پژوهشهای کاربردی فرآوردههای طبیعی، طب سنتی ایرانی و مکمل که در محل سالن مصباح دانشگاه پیامبر اعظم(ص) ساری آغاز شد اظهار کرد: این همایش فرصتی است برای تبادل علمی و ارائه بین دانشمندان دانشگاهی و به ویژه بحث کاربردی و استفاده از این پژوهشها در نقاط هدف که قطعا مفید خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: هر کار پژوهشی به کیفیت زندگی درمان بیماریها پیشگیری و در نهایت به انسان کمک میکند تا از عوامل خطر کاهش یابد.
غلامی گفت: نیروهای خبره و با انگیزهای در دانشگاه طب سنتی مازندران فعالیت میکنند و ما قاطع از رشد کیفی و کمی این دانشگاه حمایت میکنم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این همایش اظهار کرد: گذشتگان ما میراث گرانبهایی برای ما به یادگار گذاشتهاند.
پدرام ابراهیمنژاد افزود: امیدواریم در حفظ و نگهداری این میراث کوشا باشیم و در این همایش شاهد تبادل علمی دانشمندان کشور در حوزه طب سنتی باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ مقاله دریافت شد و ۲۳ سخنرانی در طی سه روز برگزاری همایش خواهیم داشت.
این مسئول ادامه داد: چندین پنل تخصصی و هفت کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
ابراهیم نژاد بیان کرد: انتظار میرود اهداف این سمینار منجر شود تا ایدههای خوب به فرآوردههای خوب تبدیل شود.
وی عنوان کرد: تحقیقات نیازمند حمایت و توجه به ویژه نیروی انسانی است و برگزاری این همایش به تبادلات علمی کمک خواهد کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: در پنلهای پیشبینی شده چالشهای این حوزه نیز بیشتر از بیش روشن خواهد شد و امیدواریم نیازمندیهای کشور در این همایش را اولویت دهیم.
دبیرعلمی همایش فرآوردههای طبیعی، طب سنتی ایرانی و مکمل نیز در مراسم افتتاحیه این همایش اظهار کرد: این همایش که از سال گذشته پیشنهاد و اجرای آن در پیش گرفته شد و ۳۲۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شد و داوری شد.
امیرسعید حسینی افزود: در نهایت با نظر داوران، ۲۴۸ چکیده مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
دبیر علمی همایش فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایرانی خاطرنشان کرد: علاوه بر ۳۲ سخنرانی بازآموزی،۲۲۵ مقاله در قالب پوستر و ۲۳ مقاله در قالب سخنرانی طی سه روز همایش خواهیم داشت.
این مسئول ادامه داد: علاوه بر هفت کارگاه آموزشی دو پنل تخصصی با موضوع توسعه گردشگری سلامت و تیز طب ایرانی و چالشها و راهکارها نیز برگزار میشود.
حسینی عنوان کرد: از میان مقالات ارسالی، ۴۴ درصد به محور مطالعات بالینی و ۲۶ درصد به مطالعات فارماکولوژیک و ۳۰ درصد به سایر محورها اختصاص داشت.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰