استاندار مازندران تاکید کرد:
استفاده از دستاوردهای پژوهشی حوزههای علمیه در مقابله با آسیبهای اجتماعی
استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: استفاده از این ظرفیتها در واقع از طریق نگاشت پیوستهای فرهنگی است که باید حوزه و مدارس علمیه در این مقوله ورود پیدا کند و این موضوع، مبحث اصلی این جلسه بود.
وی ادامه داد: موضوع مهم بعدی مطرح شده در این جلسه، استفاده از دستاوردهای پژوهشی حوزههای علمیه در نیازهای مختلف استان به ویژه آسیبهای اجتماعی بود.
نوری تاکید کرد: یکی دیگر از موضوعات مطروحه در این جلسه به طرحهای مسجدمحور در محلات باز میگشت که این طرح در سطح کشور با نام « ۲۰۲۰ محله » مطرح است که مقرر شد این طرح در استان، مسجد محور باشند تا بتوانیم در واقع مساجد را به عنوان محور تربیتی و حتی مسائل اجتماعی و اقتصادی محله قرار دهیم.
استاندار مازندران، اعلام کرد: یکی دیگر از موضوعات مطروحه در این نشست، استفاده از فضاهای اوقافی برای گسترش مدارس وابسته به حوزه علمیه بود که باید این موضوع را پیگیری کنیم.
مقام عالی دولت در استان، تصریح کرد: آنچه مسلم است حوزههای علمیه به دلیل اینکه مراکز علمی هستد که پایهگذار آن ائمه هدی هستند یک الگوی بومی هستند و لذا ما میتوانیم در بخشهای مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران از آنها استفاده کنیم.
نوری متذکر شد: خروجی حوزههای علمیه در استان مازندران افراد برجسته چون شیخ فضلالله نوری، علما و مجتهدینی نظیر علامه ذوالفنون، آیتالله جوادی و نیز شهدای برجستهای همچون شهید سلیمانی، شهید آیتالله هاشمینژاد هستند که مردم به آنان اعتماد داشته و دارند که موجب اعتلای جمهوری اسلامی ایران و استقرار کامل تمدن جهان اسلامی خواهد شد.
انتهای خبر/
برچسب ها :آسیبهای اجتماعی ، استاندار مازندران ، استفاده ، حوزههای علمیه ، دستاوردهای پژوهشی ، مقابله
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰