رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد:
ضرورت نگاه منطقهای به راهاندازی و استقرار دانشکده علوم پزشکی در غرب مازندران
به گزارش تیتر شمال؛ فرهاد غلامی شامگاه چهارشنبه در پایان سفر یک روزه شهرستانی خود به غرب استان، با اشاره به راه اندازی دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران از پیگیری روند اجرای فرآیند این دانشکده خبر داد و افزود: برای اینکه ساختار دانشکده را شکل دهیم در بدو کار تشکیلات اولیه آن را پس از طی فرآیندهای
به گزارش تیتر شمال؛ فرهاد غلامی شامگاه چهارشنبه در پایان سفر یک روزه شهرستانی خود به غرب استان، با اشاره به راه اندازی دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران از پیگیری روند اجرای فرآیند این دانشکده خبر داد و افزود: برای اینکه ساختار دانشکده را شکل دهیم در بدو کار تشکیلات اولیه آن را پس از طی فرآیندهای کارشناسی مصوب کردیم و پس از عبور از این مرحله تشکیلات مصوب به وزارت بهداشت ارسال شد و مورد تصویب نهایی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، خاطرنشان کرد: اکنون فرآیند اجرای تشکیلات دانشکده در سازمان امور استخدامی کشور قرار دارد که پس از تأیید، دانشکده شخصیت قانونی خود را پیدا میکند و بر اساس چارچوب مصوب میتوانیم نیروهای مورد نیاز و مرتبط را جذب کنیم و این مسئله بسیار مهم است.
غلامی ادامه داد: نکته مهم بعدی آن است که محل دانشکده غرب استان در کدام نقطه مستقر شود که هنوز توافق نهایی انجام نشد.
وی تصریح کرد: نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این رابطه این است که باید یک نگاه منطقهی وجود داشته باشد، چرا که برخی ساختارها را در رامسر داریم و برخی را در تنکابن فراهم کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه طراحی اولیه ما آن است که ساختار سازمان مرکزی دانشکده در تنکابن مستقر شود، اعلام کرد: نظر استاندار هم آن است که هر چه نگاه دانشگاه و سیاست وزارت بهداشت است همان انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: باید در جهت تسریع در راه اندازی این دانشکده به یک نظر مشترک برسیم و بتوانیم از همه ظرفیتهای شهرستانی هم در رامسر هم در تنکابن و بعدها در عباس آباد استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در این موضوع یکی از مسائل مهم مشارکت مردم است و میتوان در موضوع تأمین فضای فیزیکی دانشکده از ظرفیت مشارکت مردمی بهره برد، با اعلام اینکه امکان گسترش این دانشکده در سطح شهرستانهای دیگر نیز وجود دارد؛ ادامه داد: یک فرصتی برای منطقه در حال فراهم شدن است که باعث رشد آموزشی منطقه خواهد شد و در کنار این رشد ما بقی موارد نیز نظیر استقرار امکانات وتجهیزات، توسعه اقتصادی و سایر مسائل مرتبط، شکل خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: فعالیت فعلی دانشکده به صورت موافقت اصولی است و از هم اکنون به دنبال اخذ مجوز دو رشته هستیم که پس از آماده سازی فضای فیزیکی و تأیید تشکیلات سازمانی، پروانه بهره برداری توسط وزارت بهداشت، صادر میشود و سپس کار اصلی را شروع کنیم.
غلامی اذعان کرد: دو رشته را برای تربیت دانشجو در دانشکده معرفی کردیم که پس از صدور مجوز این دو رشته همزمان جذب دانشجو و جذب اساتید را آغاز خواهیم کرد.
انتهای خبر/
برچسب ها :استقرار دانشکده علوم پزشکی ، راهاندازی ، ضرورت نگاه منطقهای ، غرب مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰