کد خبر : 3185
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
201 views

اداره ویژه نیکوکاران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل می‌شود

اداره ویژه نیکوکاران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل می‌شود

دانشگاه علوم پزشکی بابل با هدف بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت مشارکت نیکوکاران این شهرستان برای گسترش زیرساخت‌های حوزه سلامت، اداره ویژه امور نیکوکاران حوزه سلامت را تشکیل می‌دهد. به گزارش تیتر شمال؛  شهرستان بابل در زمینه مشارکت‌های مردمی و فعالیت نیکوکاران برای گسترش زیرساخت های مورد نیاز جامعه، به واسطه اقدامات گسترده‌ای که نیکوکاران این

دانشگاه علوم پزشکی بابل با هدف بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت مشارکت نیکوکاران این شهرستان برای گسترش زیرساخت‌های حوزه سلامت، اداره ویژه امور نیکوکاران حوزه سلامت را تشکیل می‌دهد.


به گزارش تیتر شمال؛  شهرستان بابل در زمینه مشارکت‌های مردمی و فعالیت نیکوکاران برای گسترش زیرساخت های مورد نیاز جامعه، به واسطه اقدامات گسترده‌ای که نیکوکاران این شهرستان در چند دهه اخیر انجام داده‌اند و میزان بالای مشارکت اجتماعی همواره یکی از مناطق پیشرو در کشور محسوب می‌شود.

وجود تعداد قابل توجهی مرکز علمی، پژوهشی، درمانی، خدماتی و حتی تفریحی در این شهرستان که توسط نیکوکاران مختلف یا با مشارکت جمعی از نیکوکاران در قالب یک مجمع ایجاد شده نشان می‌دهد که این شهرستان از استعداد بالایی در زمینه فعالیت‌های خیریه برای گسترش زیرساخت‌های مختلف به ویژه حوزه سلامت قرار دارد. بر همین اساس نیز دانشگاه علوم پزشکی بابل ایجاد مرکزی با عنوان اداره ویژه نیکوکاران در این دانشگاه را در دستور کار قرار داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران روز چهارشنبه در دیدار با اعضای هیات مدیره بنیاد نیکوکاری سلامت بابل با بیان این که ظرفیت بابل در حوزه مشارکت‌های مردمی و فعالیت نیکوکاران با بسیاری از استان‌های بزرگ برابری می‌کند، گفت: سعی می‌کنیم در آینده نزدیک واحدی به عنوان اداره ویژه امور نیکوکاران را در دانشگاه را راه‌اندازی کنیم که از نظر میزان اختیارات برای پیگیری‌ها و رایزنی‌ها در تراز معاونت دانشگاه بتواند فعالیت کند تا امور مربوط به فعالیت نیکوکاران حوزه سلامت در شهرستان در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

بهشت خیران

دکتر ناصر عمادی اظهار کرد: هدف سازمان‌های خیریه سلامت، تشویق نیکوکاران برای حضور در عرصه سلامت، تسهیل کار آنها و برطرف کردن مشکلات و موانع اداری است که باید همکاری‌های لازم توسط دانشگاه و مؤسسات و نیکوکاران در بالاترین سطح ممکن انجام شود.

اداره ویژه نیکوکاران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل می‌شود

وی افزود: بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل از کاراترین و اجرایی‌ترین سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه سلامت در بابل است که طی ۱۲ سال فعالیت اقدامات بزرگی انجام داد و موجب خیر و برکت زیادی برای مردم عزیز این شهرستان و استان شده است. گستردگی فعالیت‌های نیکوکاران بابل در حوزه سلامت به حدی است که می‌توان از این شهرستان با عنوان بهشت خیران یاد کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از حوزه‌های کمتر دیده شده در فعالیت‌های نیکوکارانه را حوزه آموزش و پژوهش پزشکی بیان کرد و گفت: میزان مشارکت نیکوکاران این شهرستان در حوزه سلامت برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز همواره قابل توجه است. اما تقاضا داریم نیکوکاران به حوزه آموزش و پژوهش پزشکی نیز ورود کنند. زیرا حوزه پیشگیری و آموزش هم نیازمند حمایت است و باید در این زمینه توجه شود که تحقیقات و پژوهش‌ها کاربردی شوند تا مشکلی را از مشکلات مردم را حل کنند.

سهم نیکوکاران در توسعه زیرساخت‌های درمانی مازندران

مازندران به واسطه فعالیت نیکوکاران حوزه سلامت در شهرستان‌های مختلف مانند بابل از نظر برخورداری از زیرساخت‌های درمانی نسبت به بسیاری از استان‌ها شرایط مطلوب‌تری دارد که این موضوع هر از گاهی در نگاه مقایسه‌ایو از منظر سهم‌بری بیشتر مازندران از اعتبارات حوزه بهداشت و درمان مورد استناد برخی مسئولان و نمایندگان سایر استان‌ها قرار می‌گیرد. در حالی که شواهد نشان می‌دهند بخش قابل توجهی از این زیرساخت‌های ایجاد شده یا اقدامات مربوط به تجهیز مراکز درمانی به ویژه در شرایط خاص و بحرانی مانند دو سال اخیر که کرونا فشار زیادی به زیرساخت‌های درمان وارد کرد، حاصل کمک و همراهی نیکوکاران و مردم مازندران است. نمونه‌هایی از این دست در مازندران زیاد دیده می‌شوند که بخش قابل توجهی از این مراکز در شهرستان بابل وجود دارد و در حال ارائه خدمات پزشکی و درمانی در جامعه است.

به گفته رئیس هیئت مدیره بنیاد نیکوکاری سلامت بابل راه‌اندازی بخش پیوند مغز و استخوان بیمارستان کودکان امیرکلا، بخش جراحی فک و صورت بیمارستان شهید بهشتی، تهیه ده‌ها دستگاه دیالیز برای بیمارستان‌های بابل، تهیه دستگاه اندوسونوگرافی برای بیمارستان روحانی، تهیه سونوگرافی، اسپلیت، مانیتور، مبل تخت‌شو، ونتیلاتور، هولتر قلبی و بیساری از تجهیزات مورد نیاز دیگر برای بیمارستان‌های بابل گوشه‌ای از اقدامات این بنیاد با کمک نیکوکاران است.

اداره ویژه نیکوکاران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل می‌شود

دکتر احمد تمدنی در دیدار با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این بنیاد از زمان تاسیس تاکنون ارتباط تناتنگی با دانشگاه و نیکوکاران داشت و خوشبختانه توانست اعتماد همشهریان را در راستای ورود به حوزه نیکوکاران کسب کند.

وی اظهار کرد: از دیگر اقدامات ارزشمند این بنیاد می‌توان به راه‌اندازی تنها بیمارستان دندانپزشکی شمال کشور با عنوان مادر شهیدان شعبانزاده اشاره کرد که با همت حاجیه خانم لیلا عالی‌مقام مادر شهیدان مسعود و مهدی شعبان‌زاده در محل کلینیک امید سابق راه‌اندازی شد. این مرکز علاوه بر خدمت‌رسانی به مردم منطقه، به زودی به مرکز آموزش رشته فلوشیب فوق‌تخصصی دندان‌پزشکی در بیهوشی اطفال و بزرگسال نیز تبدیل می‌شود.

اجرای پنج پروژه بزرگ درمانی خیرساز

نیکوکاران بابلی بر اساس تفاهمنامه‌هایی که طی سال‌های اخیر بین بنیاد نیکوکاری سلامت بابل و دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان به امضا رسیده، در حال حاضر نیز پروژه‌هایی را در دست اجرا دارند که با بهره‌برداری از آن‌ها تا حد قابل توجهی به زیرساخت‌های بهداشت و درمان مازندران افزوده می‌شود.

اداره ویژه نیکوکاران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل می‌شود

به گفته مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل در حال حاضر پنج پروژه بزرگ با تلاش نیکوکاران شهرستان بابل در حال اجراست که هر کدام از این پروژه‌ها ظرفیت بالایی در تامین سلامت مردم شهرستان و استان خواهند داشت.

دکتر علی شافی اظهار کرد: مرکز جامع دیالیز بابل در سه طبقه با زیربنای سه هزار مترمربع به همت خانواده نیک‌اندیش میناگر به نام مادر این خانواده سرکار خانم طاهره وایگانی همسر زنده‌یاد حاج موسی میناگر مراحل پایانی ساخت و تجهیز را می‌گذراند که به زودی شاهد بهره‌برداری از آن و آغاز خدمت‌رسانی این مرکز به بیماران دیالیزی شهرستان و استان خواهیم بود.

وی خواستار تسریع در انجام تعهدات دانشگاه علوم پزشکی بابل برای اجرای این پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان توسط نیکوکاران و آغاز سایر پروژه‌های در نظر گرفته شده بنیاد نیکوکاران سلامت شهرستان شد و افزود: خانواده نیکوکار میناگر پس از گشایش مرکز جامع دیالیز بابل ساخت مرکز جامع سرطان در بیمارستان یحیی‌نژاد بابل را نیز آغاز می‌کند.

مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل خاطرنشان کرد: ساخت مرکز اورژانس آهنگرکلا، داروخانه شبانه‌روزی بیمارستان شهید بهشتی و خرید دستگاه اکوکاردیوگرافی سه‌بعدی در بیمارستان روحانی هم از دیگر اقدامت در حال انجام این بنیاد است.

اداره ویژه نیکوکاران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل می‌شود

شافی گفت: با کمک و مشارکت خانواده نیکوکار زنده‌یاد حاج محمدابراهیم نوریان نیز ساخت مرکز جامع توانبخشی در ضلع شرقی محوطه بیمارستان شهید یحیی‌نژاد آغاز شده که یکی از مراکز ویژه در استان خواهد بود. این مرکز جامع توانبخشی در چهار طبقه روی پیلوت با مساحت دو هزار متر مربع ساخته می‌شود. مراکز توانبخشی، خاص سالمندان نیست و از نوزاد تا سالمند می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.

نیکوکاران بابل طی سال‌های اخیر مشارکت قابل توجهی در زمینه افزایش زیرساخت‌های حوزه سلامت داشتند که یکی از آخرین موارد به بهره‌برداری رسیده آن اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه‌اندازی هشت پایگاه اورژانس در شهرستان بابل بود. از ابتدای شیوع کرونا نیز بخش مهمی از تجهیزات بیمارستانی و ملزومات بهداشتی کادر درمان و بیماران نیز در بیمارستان‌های بابل با مشارکت مردم و به ویژه نیکوکاران این شهرستان تأمین شد. این روند در سایر شهرستان‌های مازندران نیز به اشکال گوناگون به ویژه طی دوران شیوع کرونا مشاهده شده و بخش قابل توجهی از فشار بر زیرساخت‌های درمانی استان را برداشته است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.