کد خبر : 15792
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
147 views

استاندار از مصرف آب شرب در واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی مازندران انتقاد کرد

استاندار از مصرف آب شرب در واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی مازندران انتقاد کرد
استاندار مازندران با اظهار این که مصرف بهینه و استفاده صحیح از منابع آبی استان امری ضروری است، گفت: تامین آب واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی باید از مصرف آب شرب با فرایند تولیدات صنعتی تفکیک و عملیاتی شود.


به گزارش تیتر شمال؛ سید محمود حسینی پور روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران  با اظهار این که مصرف بهینه و استفاده صحیح از منابع آبی استان امری ضروری است، گفت: تامین آب واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی باید از مصرف آب شرب با فرایند تولیدات صنعتی تفکیک و عملیاتی شود.

استاندار مازندران افزود: این که تامین آب برخی از واحدهای تولیدی صنعتی از آب شرب در برخی از شهرکهای صنعتی استان انجام شود، چالش جدی است.

وی با بیان این که باید قوانین و یا مقررات تامین آب در شهرک‌های صنعتی برای مصرف نیروهای انسانی و استفاده در امر تولید اصلاح شود، بیان داشت: با توجه به تغییرات شرایط اقلیمی و خشکسالی در استان، حفظ منابع آبی برای مصرف آب شرب ضروری است.

استاندار مازندران بر لزوم تغییرات و اصلاح مقررات تاکید کرد و ادامه داد: بسیاری از مشکلات امروز ناشی از وجود مقررات گذشته است که سبب شد تا امروز با تغییرات آب و هوایی، جغرفیایی و جمعیتی با چالش توسعه و ارایه خدمات مطلوب به سرمایه گذاران مواجه شویم.

در این جلسه مشکلات سرمایه در گردش، تامین انرژی برق و آب، بدهی معوقه به بانک و مقولات زیست محیطی ۹ واحد تولیدی و صنعتی مازندران حل و فصل شده است.

طبق آمار سرانه تولید آب در مازندران در بخش شهری ۲۹۱ لیتر و روستایی۳۱۲ لیتر در روز است و به همین دلیل مازندران جزو ۱۰ استان با مصرف بالای آب در کشور محسوب می شود.

نیاز سالانه آب شرب شهرها و روستاهای استان مازندران ۳۶۰ تا ۴۰۰ میلیون مترمکعب است.

بر اساس آمارهای رسمی، ظرفیت میزان استحصال آب مازندران در حد شش میلیارد و ‌ ۶۰۰میلیون مترمکعب در سال است که از این مقدار چهار میلیارد و ‌ ۹۰۰میلیون مترمکعب آب های سطحی و بقیه آب های زیرزمینی است.

به طور میانگین سالانه حدود یک میلیارد و ‌ ۵۵۰میلیون متر مکعب آب در بخش آب های سطحی و یک میلیارد و ‌ ۳۵۰میلیون مترمکعب در بخش زیرزمینی برداشت می شود و بقیه آب سطحی در طول سال به دریا می ریزد.

مازندران با ۲۲ شهرستان و ۶۳ نقطه شهری، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی دارد. میانگین وسعت زمین هر شهرک صنعتی استان ۵۰ هکتار است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.