کد خبر : 24994
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
117 views

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد:

رشد ۱۱۰ درصدی آموزش‌های مهارتی تا جذب ۶۰ درصدی دانش‌آموختگان در بازار کار

رشد ۱۱۰ درصدی آموزش‌های مهارتی تا جذب ۶۰ درصدی دانش‌آموختگان در بازار کار
با اهتمام دانشگاه‌های مازندران نسبت به سال گذشته به رشد ۱۱۰ درصدی تا نه ماهه سال جاری دست یافته ایم، که بیش از ۶۰ درصد دانش آموختگان جذب بازار کار شدند.

به گزارش پایگاه خبری تیتر شمال، سیدحسین درویشی در گفتگو با خبرنگاران، عنوان کرد: در راستای ارتقاء و توانمندسازی مهارتی نیروی کار جوان استان، مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان گامی بلند در ارائه آموزش‌های مهارتی به دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی برداشته‌اند.

درویشی افزود: ۱۴۳۴ نفر از دانشجویان و دانش آموختگان استان از ارائه آموزش های مهارتی توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ بهره مند شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، گفت: توسعه آموزش‌های مهارتی توسط مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای برای توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای ارتقاء و توانمندسازی نیروی کار جوان استان، مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان گامی بلند در ارائه آموزش‌های مهارتی به دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی برداشته‌اند.

درویشی مدیرکل عنوان کرد: عملکرد آموزشی این اداره کل در نه ماهه سال ۱۴۰۳برای دانشجویان به تفکیک از تعداد ۸۷۵ نفر که معادل ۱۵۰ هزار و ۶۴۴ نفرساعت بوده، تعداد ۱۲۶ نفر در ۲۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای و ۷۴۹ نفر در ۳۰ مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) ،دانشگاه های استان ، همچنین در حوزه دانش آموختگان به تعداد ۵۵۹ نفر که معادل ۱۳۴ هزار و ۳۸۷ نفرساعت در ۵۴ حرفه و ۸۲ دوره آموزشی از ارائه آموزش های مهارتی برخوردار شدند.

وی خاطرنشان ساخت: مجموع عملکرد آموزشی در این حوزه که با برنامه ریزی های صورت گرفته و اهتمام دانشگاه های استان نسبت به سال گذشته به رشد ۱۱۰ درصدی تا نه ماهه سال جاری دست یافته ایم، که بیش از ۶۰ درصد دانش آموختگان جذب بازار کار شدند.

این مقام مسئول گفت: این مراکز را با هدف تقویت مهارت‌های عملی و فنی دانشجویان و برنامه‌های متعددی که برای افزایش توانمندی‌ها و آماده‌سازی آنان برای ورود به بازار کار اجرا کرده‌اند، دانست و افزود: دانشجویان با استفاده از تجهیزات پیشرفته و مدرن، زیر نظر اساتید مجرب و کارآزموده، مهارت‌های لازم را فرا می‌گیرند و این آموزش‌ها نه تنها باعث افزایش دانش و توانمندی‌های فنی دانشجویان می‌شود، بلکه اعتماد به نفس و آمادگی آنان را برای مواجهه با چالش‌های حرفه‌ای افزایش می‌یابد.

در ادامه خاطر نشان کرد: آمارها نشان می‌دهد که این برنامه‌ها تاثیر قابل توجهی در افزایش نرخ اشتغال فارغ‌التحصیلان داشته و بسیاری از دانشجویان با مهارت‌های کسب‌شده در این دوره‌ها، توانسته‌اند شغل‌های مناسبی پیدا کنند. همچنین، رضایت‌مندی دانشجویان از کیفیت و محتوای دوره‌ها، نشان‌دهنده موفقیت این مراکز در ارائه آموزش‌های موثر و کاربردی است.

ایشان با تاکید بر اهمیت توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در جامعه، این مراکز به دنبال جذب همکاری‌های همه جانبه مسئولین استانی و استفاده از فناوری‌های نوین برای بهبود مستمر برنامه‌های آموزشی خود برشمرد و بیان داشت: این تلاش‌ها با هدف ارتقاء کیفیت آموزش و ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای نسل جوان کشور و استان انجام می‌شود.

سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: نقش این مراکز در توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی، بی‌بدیل و قابل تقدیر است.

با ادامه حمایت‌ها و برنامه‌های آموزشی متنوع در استان، این مراکز به عنوان ستون اصلی آموزش های مهارتی و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه دانست، که با هدف پیشبرد سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خواهد بود.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.