سنگ تمام خیرین مهارت برای اشتغال و توانمندسازی نیروی کار؛
نخستین گلریزان خیرین مهارت مازندران در ۱۳ بهمن برگزار میشود
احمد اسفندمد رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفه ای شهید مدنی آمل در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تیترشمال؛ گفت: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و هیات دولت در خصوص استفاده از ظرفیت های مشارکت های مردمی در تامین نیازهای آموزشی کارگاه های مراکز آموزش فنی و حرفه ای مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای استان مازندران با حضور خیرین استان تاسیس شد و اساسنامه آن به تصویب رسید.
وی افزود: خیرین مهارت در کشور و استان، نوپا و تازه است و قانون آن در سال گذشته در مجلس و هیات دولت تایید و تصویب شده است.
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفه ای شهید مدنی آمل خاطرنشان کرد: در گذشته ما صرفا از ظرفیت خیرین تنها در تامین بخشی از مواد مصرفی و عمرانی مرکز به صورت محدود استفاده می کردیم اما پس از تصویب قانون بدنبال آن رفتیم تا خیرین مهارت را به عنوان یک فرهنگ در بیاوریم.
این مسئول ادامه داد: استان مازندران پس از استان خراسان، دومین استانی است که اساسنامه مجمع خیرین مهارت را ثبت و تصویب کرد و سپس اعضای آن را مشخص کرد.
اسفندمد ، اعلام کرد: شهرستان آمل در استان مازندران نخستین نمایندگی شهرستانی بود که مجمع خیرین مهارت را راه اندازی و آغاز به فعالیت کرد.
وی افزود: پس از آن با جلسات متعددی که با خیرین سلامت و مدرسه ساز شهرستان آمل و محمود آباد با هماهنگی مرکز آموزش فنی و حرفه ای آمل برگزار گردید. اولین هییت مدیره شهرستان در استان شکل گرفت .
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفه ای شهید مدنی آمل، خاطرنشان کرد: پس از آن برنامه ریزی برگزاری اولین گلریزان مهارتی با کمک خیرین و صاحبان صنایع و اصناف صورت گرفت تا با استفاده از ظرفیت های موجود در شهرستان بتوانیم بخشی از چالش های اموزشی کارگاه را جبران نماییم .
اسفندمد، ادامه داد: از سوی دیگر برگزاری چنین گلریزانی می تواند در جهت توسعه فرهنگ مهارت و جذب خیرین در جهت ایجاد بستر مناسب برای اشتغال موثر واقع شود.
وی تصریح کرد: لذا با همت هییت مدیره و کمیته اجرای مجمع خیرین مهارت، گلریزانی در تاریخ ۱۳ بهمن در دهه فجر برنامه ریزی گردید.
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفه ای شهید مدنی آمل، تاکید کرد: هدف اصلی ما در گلریزان معرفی سازمان فنی حرفه ای به مهمانان حاضر در گلریزان که شامل مدیران استانی، شهرستانی، اصناف و بازاریان، نمایندگان مجلس و غیره است.
این مسئول ادامه داد: هدف دوم نیز رفع و تامین کاستیها و تجهیزات مراکز فنی و حرفه ای و نیازهای مواد مصرفی توسط بخش خیرین مهارت است تا آم.زش های کارآمد و مفیدتری را برای کارآموزان داشته باشیم.
اسفندمد اعلام کرد: در حال حاضر در شهرستان آمل دارای ۱۴ کارگاه آموزشی در حوزه کشاورزی، تراشکاری، کشاورزی، برق خوردو، نکانیک خودرو، برق صنعتی، تاسیسات برودتی و حرارتی، نقشه کشی صنعتی، تعمیرات سخت افزار، پرینتر سه بعدی و غیره است.
وی افزود: این کارگاه ها نیاز به موا د مصرفی و تجهیزات کارگاهی دارند و با توجه به کمبود بودجههای دولتی برای جبران آن بر آن شدیم تا از ظرفیت خیرین استفاده کنیم.
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفه ای شهید مدنی آمل، اشاره کرد: البته در بحث خیرین بدنبال آن هستیم تا آن دسته از افرادی که توانمندی مالی برای پرداخت هزینه های دوره آموزشی را ندارند را نیز حمایت کنیم.
این مسئول گفت: هیات امنای خیرین مهارت و نیز هیات مدیره خیرین مهارت شهرستان آمل طی دو ماه اخیر در دو جلسه متفاوت مشخص شدند و بخش دولتی اجراکننده سیاستی است که این مجموعه پیش می گیرد.
اسفند مد یادآور شد: هیات مدیره خیرین مهارت و اعضای آن، تصمیم می گیرند که درآمدهای ناشی از گلریزان در کجا ، در چه کارگاه و برای چه منظوری مصرف شود.
انتهای خبر/
برچسب ها :۱۳ بهمن ، آمل ، احمد اسفندمد ، تجهیزات کارگاهی ، خرید مواد مصرفی ، خیرین مهارت ، مرکز آموزش و فنی و حرفه ای ، نخستین گلریزان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰