کد خبر : 13051
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۷:۵۵
210 views

مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران تشریح کرد:

پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به بیش از 2500 متقاضی مازندران/اعطای 1313 فقره تسهیلات مکانیزاسیون بخش کشاورزی در سال گذشته

پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به بیش از 2500 متقاضی مازندران/اعطای 1313 فقره تسهیلات مکانیزاسیون بخش کشاورزی در سال گذشته
به مناسبت 21 خرداد، نودمین سالروز تأسیس بانک کشاورزی، دکتر هوشنگ حیدرنژادیان مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران به تشریح عملکرد شعب بانک کشاورزی مازندران پرداخت.


به گزارش تیتر شمال؛ به مناسبت 21 خرداد، نودمین سالروز تأسیس بانک کشاورزی،  هوشنگ حیدرنژادیان مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران به تشریح عملکرد شعب بانک کشاورزی مازندران پرداخت.

وی در ابتدای سخنانش در خصوص تسهیلات پرداختی در بانک کشاورزی استان مازندران در سال گذشته گفت: در سال 1401 مبلغ 81894 میلیارد ریال به 59704 نفر از متقاضیان این تسهیلات اعطا شد.

دکتر حیدرنژادیان منابع بانک کشاورزی استان مازندران در اسفندماه سال گذشته را 139324 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این رقم در 21 خرداد ‌ماه سال جاری به 149582 میلیارد ریال رسیده است که نشان از رشد جذب منابع در سال جاری دارد.

 

وی بابیان اینکه بانک کشاورزی مازندران از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان اسفندماه، مبلغ 1408 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به 1938 نفر از واجدان شرایط این تسهیلات پرداخت کرده است افزود: در این مدت نیز مبلغ 1733 میلیارد ریال تسهیلات فرزند آوری به 638 نفر از متقاضیان این تسهیلات در راستای تحکیم بنیان خانواده، ترویج و سهولت اجرای سنت حسنه ازدواج و افزایش امید به زندگی در شعب بانک کشاورزی استان مازندران پرداخت‌شده است.

 

دکتر هوشنگ حیدرنژادیان توسعه بخش كشاورزي و زیر بخش‌های آن را يكي از مهم‌ترین نقش‌های ذاتي بانك كشاورزي برشمرد و افزود: پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته باهدف گسترش مکانیزاسیون کشاورزی در اولویت پرداخت‌های این بانک قرارگرفته است.

 

وی ادامه داد: در راستای اعطای تسهیلات مکانیزاسیون بخش کشاورزی در سال گذشته 1313 فقره تسهیلات به ارزش 750 میلیارد ریال به متقاضیان این تسهیلات اعطا شد.

 

مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران اذعان داشت: در اجرای مفاد جزء (۱) بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه در سال گذشته 1140 میلیارد ریال تسهیلات به 988 نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی پرداخت شد.

 

وی بیان داشت: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط بانک کشاورزی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این بانک در حمایت از بهبود پایدار معیشت خانوارهای کم‌درآمد و رونق اقتصادی کشور انجام می‌شود.

 

حیدرنژادیان در خصوص عملکرد طرح‌های ویژه‌ی بانک کشاورزی در استان مازندران گفت: در بخش مصوب و پرداختی از محل بند الف تبصره 18 در رسته‌های مختلف بانک کشاورزی استان مازندران موفق گردید در سال گذشته 384 فقره تسهیلات به ارزش 9116 میلیارد ریال به واجدین شرایط پرداخت نماید که ازنظر تعداد 4/8 درصد و ازنظر مبلغ 7/16 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

 

وی خاطرنشان کرد: در بخش مصوب و پرداختی بند الف ماده 52 بانک کشاورزی استان مازندران توانست در سال گذشته 60 فقره تسهیلات به ارزش 1606 میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت نماید.

 

وی در خصوص تسهیلات پرواربندی عشایر گفت: در سال گذشته 82 فقره تسهیلات به ارزش ریالی 56 میلیارد ریال در بخش پرواربندی عشایر پرداخت‌شده است.

 

وی یادآور شد: یکی از سیاست‌های کلان کشور در سال‌های اخیر افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی برای کاهش مصرف آب در کشور است، زیرا در شرایط کنونی بسیاری از شهرهای کشور با تنش آبی مواجه هستند و برای کنترل ذخایر آب زیرزمینی باید ضریب تولید محصولات کشاورزی نسبت به آب مصرفی باید بهبود پیدا کند، ازاین‌رو بانک کشاورزی در راستای تحقق دو هدف اصلی توسعه پایدار شامل امنیت غذایی و حفظ منابع پایه، اهتمام ویژه‌ای در پرداخت تسهیلات کشت گلخانه‌ای دارد.

 

مدیر بانک کشاورزی استان مازندران ادامه داد: در این راستا در سال گذشته 103 فقره تسهیلات به ارزش 1475 میلیارد ریال برای احداث و توسعه تأسیسات گلخانه‌ای به متقاضیان واجد شرایط پرداخت‌شده است.

 

وی بابیان اینکه عملکرد مثبت بانک کشاورزی، عامل موفقیت طرح مردمی سازی یارانه‌ها بوده و موفقیت این طرح، در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور تحول مثبتی ایجاد خواهد کرد افزود: خدمت‌رسانی شعب بانک کشاورزی مازندران در اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، نشانگر فهیم بودن، دغدغه مندی و تعهد کارکنان این بانک نسبت به سرنوشت کشور و مردم است. این تلاش در خدمت‌رسانی، یک رکورد برای بانک کشاورزی است که جای تقدیر دارد.

 

حیدرنژادیان در خصوص بند «خ» جذب‌شده در بانک کشاورزی مازندران گفت: در سال گذشته 679 میلیارد ریال در این بخش جذب گردید که این مبلغ در اردیبهشت ماه سال جاری به 2029 میلیارد ریال رسیده است.

 

ایشان در خصوص تسهیلات پرداختی تکلیفی و غیر تکلیفی بانک کشاورزی مازندران در سال گذشته گفت: در بخش تسهیلات تکلیفی 2727 فقره تسهیلات به ارزش 13685 میلیارد ریال و در بخش تسهیلات پرداختی غیر تکلیفی تعداد 56980 فقره تسهیلات به ارزش 68232 میلیارد ریال به متقاضیان این تسهیلات پرداخت شد.

 

دکتر هوشنگ حیدرنژادیان مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران در خصوص پرداخت خسارت بیمه‌ی کشاورزی در استان گفت: صندوق بیمه کشاورزی به‌عنوان مهم‌ترین و مؤثرترین نهاد دولتی در جبران خسارات وارده به بخش کشاورزی ناشی از خطرات و حوادث قهری – طبیعی، در تلاش است تا با رویکرد مدیریت ریسک و طراحی و ارائه مناسب‌ترین بسته‌ها و طرح‌های بیمه‌ای بر مبنای خواست و انتظار بهره‌برداران و بهره‌گیری از بستر فناوری‌های نوین دیجیتالی، امنیت سرمایه‌گذاری و رشد اقتصاد کشاورزی دانش‌بنیان را باهدف تحقق پایداری در تولید و اقتدار غذایی، تضمین نماید.

 

وی بیان داشت: در سال زراعی 1402-1401 تعداد 33116 فقره بیمه‌نامه در استان صادر و بیش از 57 میلیارد ریال به خسارت دیدگان این استان غرامت پرداخت‌شده است.

 

دکتر حیدر نژادیان در پایان سخنانش با بیان اینکه بانک کشاورزی برای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شده است، نهایت تلاش خود را به کار خواهد گرفت افزود: بدون تردید بانک کشاورزی در جغرافیای استان مازندران و با تاسی از سیاست های کلان دولت سیزدهم، نهایت تلاش خود را در راستای تحقق این شعار از طریق پرداخت تسهیلات نظارت شده و کمک به جریان تولید پایدار و رشد و توسعه بخش کشاورزی، بکار خواهد بست.

لازم به ذکر است: بانک کشاورزی به عنوان یکی از بانک‌های تخصصی کشور که مأموریت آن، حمایت از بخش کشاورزی و زیر بخش‌های آن است، در بیست و یکم خرداد سال 1312 تأسیس و  هم‌اکنون با پشتوانه نود سال‌ تجربه خدمت‌رسانی، به‌عنوان یک بانک پیشرو در زمینه ارائه خدمات بانکی به همه مردم ایران در حال خدمت‌رسانی است.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.