وی افزود: این منطقه ۱۲۳ شهید را تقدیم جمهوری اسلامی کرده و نگین این شهرستان هستند.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: نگاه ویژه دولت سیزدهم در محرومیتزدایی و کاهش فاصله میان مردم و مسئولان، این اتفاق در استان مازندران نیز در قالب سفرهای شهرستانی در حال انجام است.
این مسئول ادامه داد: مسئولان باید در عمل خود را خادم مردم بدانند و این دولت، صادقالوعد است و ممکن است کمی تاخیر شده باشد اما بدنبال عملیاتی کردن وعدهها هستیم.
حسینیپور گفت: تاکنون ۶ هزار و ۳۹۰ نامه توسط مردم دریافت کردیم که بلافاصله پس از سفر بررسی میشود.
وی عنوان کرد: تاکنون از یک هزار و ۱۴۰ روستا و ۲۵ شهر بازدید شده است.
استاندار مازندران بیان کرد: تاکنون ۹۲۸ مصوبه داشتیم که ۱۳۹ مصوبه اجرا و ۵۳۶ مصوبه در حال اجرا و ۱۰۹ مصوبه هنوز اجرا نشده است.
این مسئول افزود: یکی از مهمترین برنامههای ما در این سفرها، برگزاری جلسات اقشار است و مسائل مهمی مطرح میشود که این پیام را میخواهیم برسانیم که نباید با حضور استاندار باشد و باید به صورت ماهانه با حضور فرماندار برگزار و کارگروههای تخصصی شکل بگیرد.
حسینیپور عنوان کرد: هر کجا مطالبات مردمی منسجم پیگیری شد به نتیجه رسید و لذا باید نمایندگان اقشار با تشکیل کارگروه از فرماندار، مطالبهگری کنند.
وی مطرح کرد: در ۱۶ سفر قبلی در شهرستانهایی که آباد بودند نخبگان آن شهر دارای انسجام و بسیار پیگیر هستند و این شاخصه مهمی است.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: امروز باید کار را مردمی کنید و خاصیت این انقلاب، مردمیبودن آن است؛ لذا توسعه کلاردشت در گرو مطالبهگری مردم است.
این مسئول گفت: کلاردشت شهرستان منحصر بفردی است چرا که مفاخر بزرگی در حوزههای علمی، پزشکب، ورزشی را این شهرستان دارد؛ این شهرستان یک قطب گردشگری است و دارای ظرفیتهای بسیار ارزشمندی است.
حسینیپور تاکید کرد: مشکلات ورزشی این شهرستان امروز طی جلسه ورزشکاران با مدیرکل ورزش و جوانان احصا و در این خصوص در جلسه عصر تصمیمگیری خواهیم کرد.
وی افزود: آمایش کلاردشت یک شهرستان گردشگری است که باید به عنوان نماد گردشگری معرفی شود و سایر امور در ذیل این مهم، تعریف شود؛ به طور نمونه اگر دانشگاهی تعریف میسود باید با گرایشهای گردشکری باشد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: شهرستانی که مقصد گردشگری است نباید المان، شهرسازی و جاده آن، وضع کنونی باشد.
این مسئول گفت: در مطالبهگری باید مطالبات راهبردی مطرح شود و لازمه آن تشکیل کارگروههای تخصصی شهرستانی است.
حسینیپور مطرح کرد: در طول این دو سال، ۱۹ اقدام در کلاردشت انجام شده است که سطح این اقدامات را در شان کلاردشت نمیبینم و کلاردشت باید به هاب گردشگری مازندران تبدیل شود.
وی ادامه داد: کلاردشت دارای ۲۱ روستا است که باید به ۲۱ مقصد گردشگری دهکدههای کشاورزی و دامپروری تبدیل شوند.
استاندار مازندران اذعان کرد: کلاردشت با این همه گردشگر یک هتل پنج ستاره ندارد و مشخص است که تکانی نمیخورد؛ این شهرستان باید ۲۰ هتل درجه یک داشته باشد.
این مسئول گفت: یکی از مهمترین کارهایی که باید اتفاق بیفتد همدلی میان تمامی اقشار کلاردشت است و این میشود که پروژه در شهر چند موافق و چند مخالف دارد و کار متوقف میشود و این امور، موانع کار میشود.
حسینیپور عنوان کرد: در دو سال گذشته دولت، خروجی امروز کلاردشت قابل قبول نیست و حتما نیاز به تحول و دگرگونی در کلاردشت داریم.
وی بیان کرد: تاکنون تنها دو اداره در این شهرستان جهت استقرار اعلام آمادگی کردند اما جانمایی نشده است و باید بستر و زمین لازم فراهم شود.
استاندار مازندران گفت: باید تلاش کنیم تا تمام ادارات در کلاردشت مستقر شوند و در کنار فراهم کردن زمین، مسئولان و نمایندگان نیز مجدانه پیگیری کنند.
این مسئول ادامه داد: اینکه تامین اجتماعی تنها دو روز در هفته به کارگران خدمات میدهند امروز هماهنگی انجام و خدمات باید به صورت هفتگی ارائه خواهد شد.
حسینیپور اعلام کرد: زیرساختهای این شهرستان باید متحول شود و شهرداری این شهرستان باید در شان یک شهرستان قطب گردشگری باشد و این شهر باید متحول شود؛ ساختمان شهرداری نیز باید در شان کلاردشت باشد و ما بقی امور که روشن است.
وی افزود: ما چقدر زباله در کلاردشت دیدیم، چقدر دپوی زبالهها دیدیم و اصلا این شهر یک المان شهری ندارد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی در شهری که قطب گردشگری است از المانهای انقلاب اسلامی استفاده کنید و متاسفانه گردشگری با ولنگاری اشتباه گرفته میشود و ولنگاری با گردشگری متفاوت است.
این مسئول ادامه داد: باید برنامه توسعه داشته باشید و قطعا این شهرستان دارای مهندسان خبرهای است که باید شناسایی شوند و از ظرفیت این نخبگان بهره ببرید.
حسینیپور تصریح کرد: شما مشکل مالی ندارید و تمام مشکل کلاردشت، مدیریتی است.
وی افزود: عمده گردشگران کلاردشت افراد متمکن و مرفهی هستند که قطعا در سازندگی کلاردشت مشارکت خواهند کرد؛ چرا که مرتبا به این شهرستان میآیند و پیشرفت کلاردشت برای آنان مهم و ارزشمند است.
استاندار مازندران اشاره کرد: کلاردشت در اذهان عمومی به عنوان یک شهرستان برخوردار و مرفهنشین جا افتاده است و این در حالی است که فقر در زیر آن نهفته است و اگر این ویلانشینان را حذف کنیم صاحبان اصلی کلاردشت دارای کاستی هستند و نباید رفاه مهمان بیشتر از میزبان باشد.
این مسئول گفت: اگر آب آشامیدنی بومیان کلاردشت کم است مهمانان این آب را مصرف میکنند؛ لذا از مهمانان عوارض بگیرید و کاستیها را مرتفع کنید و لذا دایره مدیریتی شهرستان باید این اتفاق را رقم بزنند.
حسینیپور گفت: یکی از اقداماتی که برای غرب استان شد راهاندازی و انجام ۳۷ هفته ملاقات مردمی در دفتر غرب استانداری است که باید ارتقا ببخشیم.
وی گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان تاکنون در موضوع آب شرب در کلاردشت هزینه شد و کارها نیز ادامه دارد و امروز در این خصوص تصمیمگیری خواهیم کرد.
استاندار مازندران تاکید کرد: بیمارستان کلاردشت مناسب نیست و گلایههای شدید شهروندان در خصوص امکانات به ما اعلام شده است.
وی افزود: اینجا پیشانی مازندران است و اینکه گردشگر خارجی بیاید و خدماتی نباشد موجب تاسف است و باید بیمارستان کلاردشت، تجهیز شود.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: جدا از تحول تجهیزات باید نیروی انسانی مناسب نیز برای این بیمارستان تأمین شود.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰