وی افزود: این پروژه زیستمحیطی که در ابتدای بلوار سلیم بهرامی واقعشده است و میتواند روزانه ۴۰ هزار لیتر شیرابه را تصفیه کند.
شهردار ساری گفت: شیرابههای تصفیهشده برای آبیاری فضای سبز و محیطهای درختکاری شده مورداستفاده قرار میگیرد.
قبادی این را هم متذکر شد: هزینه قابلتوجهی برای احداث این پروژه صرف شده است و اگر هم بخواهیم به مکان دیگری انتقال دهیم با نارضایتی شهروندان آن منطقه مواجه خواهیم شد.
وی خواستار استفاده از این سکوی موقت زباله در شرایط فعلی شد و از استاندار مازندران خواست نسبت به این موضوع اهتمام ویژهای داشته باشد.
قبادی همچنین به نیروگاه زباله سوز ساری در مرکز استان اشاره کرد و افزود: مکاتباتی با شرکت TTS داشتیم تا نوع تجهیزاتی که قرار است به این پروژه الحاق شود را به ما معرفی کنند که اگر امکان آن وجود دارد در داخل کشور تهیه کنیم اما متأسفانه تاکنون پاسخی دریافت نکردیم.
شهردار ساری افزود: ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه از سوی سازمان پسماند وزارت کشور تائید شده بود که متأسفانه این میزان به ۲۰ میلیارد تومان نقد تغییر پیدا کرد همین موضوع مشکلاتی را برای شهرداری فراهم کرد. البته شهرداری و سازمان بسیج سازندگی به جد پیگیرحل این موضوع هستند.
وی افزود: با توجه به تأکیدات رئیسجمهور شهید در سفر آخر به استان مازندران مبنی بر تکمیل نیروگاه زبالهسوز ساری تلاشمان را برای اتمام این پروژه مضاعف کردیم تا تلاشها و تأکیدات سیّدالشهدای خدمت به بار بنشیند.
استاندار مازندران هم از شهرداری ساری خواست تا گزارش کامل فرایند سکوی موقت زباله را در اختیار استانداری قرار دهد تا تصمیم درست در مورد این پروژه اتخاذ شود.
یوسف نوری همچنین گفت: این موضوع را با وزیر کشور مطرح خواهد کرد و شهرداری نیز، پیگیری این موضوع از هیچ تلاشی فروگذار نکند.
انتهای خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰