کد خبر : 4739
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
125 views

گلایه رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از موازی‌کاری برخی از دستگاه‌ها در صدور رتبه/ فروشگاه‌های سموم کشاورزی به داروخانه‌های گیاه‌پزشکی تبدیل می‌شوند

گلایه رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از موازی‌کاری برخی از دستگاه‌ها در صدور رتبه/ فروشگاه‌های سموم کشاورزی به داروخانه‌های گیاه‌پزشکی تبدیل می‌شوند

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران با بیان اینکه رتبه کشاورزی مختص سازمان نظام مهندسی کشاورزی است، اما متاسفانه شاهد هستیم که برخی از سازمان‌ها در حال صدور رتبه‌های حقیقی و حقوقی هستند که این امر محل گلایه ما است؛ گفت: در حال تغییر ماهیت فروشگاه‌های عرضه سموم کشاورزی به داروخانه‌های گیاه پزشکی با الزام

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران با بیان اینکه رتبه کشاورزی مختص سازمان نظام مهندسی کشاورزی است، اما متاسفانه شاهد هستیم که برخی از سازمان‌ها در حال صدور رتبه‌های حقیقی و حقوقی هستند که این امر محل گلایه ما است؛ گفت: در حال تغییر ماهیت فروشگاه‌های عرضه سموم کشاورزی به داروخانه‌های گیاه پزشکی با الزام حضور مسئولان فنی در این واحدها در سطح استان هستیم.


به گزارش تیتر شمال؛ حجت‌اله علیمحمدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این سازمان با عضویت 16 هزار و 700 نفر به‌عنوان سومین استان کشور از لحاظ تعداد اعضا در حال فعالیت است.

وی افزود: متاسفانه از این میزان نزدیک به 10 هزار نفر جویای کار هستند و در تلاش هستیم تا این میزان را کاهش دهیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران، خاطرنشان کرد: حدود 54 مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی، 5 شعبه شهرستانی و 95 مرکز آموزشی و مهارت آموزی خدمات غیردولتی در استان مازندران مشغول ارائه خدمات به کشاورزان هستند.

این مسئول ادامه داد: این سازمان با توجه به حضور 7 نفر به صورت انتخابی و 4 نفر به صورت دولتی در هیئت مدیره، سازمانی تقریبا خصولتی مشغول فعالیت است و کلیه خدمات این سازمان مشمول مهندسان عضو این سازمان می‌شود.

علیمحمدی با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های این سازمان صدور و تمدید پروانه‌های مرغداری، دامداری، گلخانه‌ها، پرورش قارچ، فروشندگی سموم، آبزی‌پروری کلینیک‌های گیاه پزشکی و مشاغل مربوط به فعالیت کشاورزی است؛ بیان کرد: کلیه مراحل صدور پروانه‌ها در این سازمان به صورت الکترونیکی است و در یک بستر شفاف انجام می‌پذیرد.

وی عنوان کرد: از جمع بیش از 16 هزار نفری عضو این سازمان حدود 3 هزار و 500 کارشناس دارای پروانه اشتغال و رتبه هستند و هم اکنون در حال فعالیت و ارائه خدمات هستند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران، با بیان اینکه  رتبه کشاورزی مختص سازمان نظام مهندسی کشاورزی است و سایر دستگاه‌ها حق صدور رتبه بخش کشاورزی را ندارند؛ تصریح کرد: اما متاسفانه شاهد هستیم که برخی از سازمان‌ها نظیر سازمان برنامه و بودجه به‌دلیل قدرتی که دارد، در حال صدور رتبه‌های حقیقی و حقوقی است که این امر محل گلایه ما است و معضلی است که باید مرتفع شود.

این مسئول اعلام کرد: متاسفانه موازی‌کاری دستگاه‌ها از چالش‌های حال حاضر ما است و از مسئولان تقاضا داریم که کمک کنند تا رتبه‌بندی که بر اساس تبصره 6 ماده دو قانون افزایش بهره‌وری بر عهده سازمان نظام مهندسی کشاورزی است و دارای مصوبه مجلس است، انحصارا در اختیار این سازمان قرار گیرد.

علیمحمدی گفت: در حالیکه رتبه‌بندی این سازمان با حضور نمایندگانی از استانداری و جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد و امضای این نفرات پای این رتبه‌ها وجود دارد اما سازمان‌های متبوع‌شان، رتبه ما را نمی‌پذیرند و یا دستگاه‌های اجرائی، رتبه پیمانکاران ما را یا نمی‌پذیرند یا به سختی مورد پذیرش قرار می‌دهند که این موضوع را به دیوان محاسبات اعلام کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه فروشندگی سموم کشاورزی به یک روال مرسوم در استان مبدل شده بود؛ گفت: برای حل این معضل اقدام به راه‌اندازی و صدور مجوز داروخانه گیاه‌پزشکی با الزام حضور مسئولان فنی در سطح فروشگاه‌های عرضه سموم کشاورزی استان کردیم و زین پس در تمدید پروانه‌ها عنوان فروش سموم کشاورزی حذف خواهد شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران، اضافه کرد: در این طرح بدنبال آن هستیم تا مصرف سموم به صورت تخصصی انجام شود و داروخانه‌های گیاه پزشکی بر اساس نسخه مسئولان فنی تخصصی اقدام به ارائه سموم به متقاضیان کنند.

این مسئول مطرح کرد: از مجموع یک هزار و 150 واحد صنفی فروش سموم تا به امروز 290 واحد به داروخانه گیاه پزشکی تبدیل شده‌اند و بنا داریم تا مابقی این واحدها نیز در زمان تمدید به این داروخانه تغییر ماهیت دهند.

علیمحمدی با اشاره به عزم راسخ سازمان نظام مهندسی برای الزام حضور مسئولان فنی در مراکز فروش سموم، خاطرنشان کرد: هر چند در این مسیر به مشکلات و دست‌اندازهای سازمان یافته‌ای نیز برخورد کردیم اما با تمام توان و قدرت اکنون بدنبال آن هستیم تا هر داروخانه گیاه پزشکی دارای یک مسئول فنی تخصصی باشد.

وی متذکر شد: باید به سمتی برویم که تولیدات کشاورزی از دانش، سهم ببرد و لذا طرح «سدات» طرح سهم‌بری دانش از تولید کشاورزی را پیشنهاد دادیم تا کارشناسان ما در ازای خدماتی که به بهره‌بردار ارائه می‌کنند که موجب افزایش کیفی و کمی تولید می‌شود، حق‌الزحمه دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران، یادآور شد: هم اکنون استان مازندران دارای بیشترین تعداد مسئولان فنی در مراکز فروش سموم کشاورزی یا داروخانه‌های گیاه پزشکی است که این حاکی از اهمیت سازمان نظام مهندسی به تولید غذای سالم در فعالیت‌های کشاورزی است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.