کد خبر : 12976
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲
180 views

استاندار مازندران:

۲ هزار واحد ۱۰۰ رأسی دام در مازندران ایجاد می‌شود

۲ هزار واحد ۱۰۰ رأسی دام در مازندران ایجاد می‌شود
استاندار مازندران با تاکید بر رونق اشتغال در روستاهای استان گفت: ایجاد ۲ هزار واحد ۱۰۰ رأسی دام در مازندران برنامه‌ریزی شد تا در قالب شرکت تعاونی موجب آبادی روستاها شود.


به گزارش تیتر شمال؛ سیدمحمود حسینی‌پور، استاندار مازندران، روز پنج‌شنبه ۱۱ خرداد‌ماه در یازدهمین سفر شهرستانی خود در رأس هیأتی مُرکب از معاونان استانداری، مدیران ستادی و استانی به شهرستان بهشهر وارد شده و سپس از پروژه‌های مختلف بازدید کرد.

به طور معمول، هر یک از مدیران با حضور در ۲ تا ۳ روستای این شهرستان، مسائل و مشکلات مردم و روستاها را بررسی و شناسایی می‌کنند و برای جمع‌بندی و تصمیم‌سازی جهت‌ برون‌رفت از آنها در جلسه شورای اداری با حضور استاندار ارائه می‌کنند تا مسائل در زمان‌های تعیین‌شده و با راهکارهای مصوب، حل و رفع شود.

مصوبات این جلسات به دستگاه‌های متولّی ابلاغ و پیگیری‌های لازم برای اجرای آن با جدیت صورت خواهدگرفت.

استاندار مازندران در این سفر همچنین با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و نخبگان دیدار خواهدکرد. برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدِ واحد صنعتی مینو، از جمله دیگر برنامه‌های استاندار در سفر به بهشهر است.

حسینی‌پور استاندار مازندران در بدو ورود به این شهرستان با حضور در شهرستان بهشهر، ضمن حضور در گلزار شهدای بهشهر، با مقام شامخ شهدا تجدید بیعت کرد.

بازدید از آسفالت جاده یخکش به پارم به طول ۷ کیلومتر، بازدید از کارخانه آب‌معدنی سن بی، بازدید از عملیات اجرایی سد گلورد، طرح هادی ولو، تجدید بیعت با شهید خوشنام عشرستاق بهشهر، بازدید از عملیات ساخت پل سد گلورد، دیدار با خانواده شهید و همچنین دیدار با مردم روستای ولو در بخش یانه‌سر بهشهر، از سایر بخش‌های سفر استاندار محترم بود.

ایجاد ۲ هزار واحد ۱۰۰ رأسی دام در مازندران برای توسعه اشتغال

استاندار مازندران گفت: ۲ هزار واحد ۱۰۰ رأسی دام در مازندران برنامه‌ریزی شد و باید واحدهای صنعتی ایجاد و به‌عنوان شغل با درآمد مناسب در قالب شرکت تعاونی، توسط دهیاران هدایت شده تا موجب آبادی روستاها شود.

استاندار مازندران در جمع مردم روستای ولو در حاشیه بازدید از بخش یانه‌سر بهشهر اظهار کرد: تقارن سفر در ایام مبارک دهه کرامت را به فال نیک می‌گیریم که همه عظمت ایران به‌واسطه وجود با برکت امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) است.

وی افزود: مردم انقلابی، زحمتکش و بی‌توقعِ این‌ منطقه با تقدیم ۳۲ شهید، دینداری و دلبستگی خود را به اسلام، امام، رهبری و انقلاب نشان دادند.

استاندار مازندران با بیان اینکه نداشتن آب و راه بعد از ۴۴ سال انقلاب حق مردم نیست، یادآور شد: در دولت سیزدهم اولویت دولت محرومیت‌زدایی است و باید عقب‌ماندگی‌ها با سرعت برطرف شود.

حسینی‌پور گفت: یک‌ میلیون و ۵۰۰ هزار تُن تولید گندم توسط این منطقه، خدمت به کشور است که حدود ۲۲ میلیارد تومان درآمد ایجاد کرده و باید این درآمد را در این‌ منطقه بی‌نظیر ماندگار کرده و چندین برابر هم کنیم.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: در طول بیش از یک‌ سال گذشته، توسط دولت سیزدهم بیشترین توجه به روستاهای مازندران شده که خدمات متنوعی نیز ارائه شد.،مثلا برای یک‌ هزار و ۳۰۰ روستای مازندران با قرارگاه امام‌حسن‌مجتبی(ع) قراداد رفع مشکل آب بسته شد.

حسینی‌پور گفت: برای رفع مشکل آب منطقه نیازمند تمهیداتی هستیم که تا فرارسیدن ۲۲ بهمن، کل آب منطقه وصل شود و در هفته دولت نیز بخشی از آب آشامیدنی افتتاح شود، تا پایان سال مشکل آب شرب برطرف می‌شود.

وی افزود: آسفالت راه‌ها از نیازهای مهم مردم است که با پیگیری‌ها و رایزنی‌ها، اعتبارات خوبی پیگیری شده، همچنین برای تامین قیر هم تدابیر خاصی اندیشیده شده است، برنامه‌ریزی بر این است که تا هفته دولت، آسفالت روستای ولو افتتاح شود.

استاندار مازندران اظهار کرد: در بخش ارتباطات تلفن همراه، عدم ارتباط در منطقه شایسته نیست و باید اقدام ویژه‌ای انجام شود که تا پایان تیرماه افتتاح شود.

حسینی‌پور گفت: در بخش مربوط به صداوسیما و عدم آنتن‌دهی تلویزیونی هم تا پایان تیرماه در این بخش رفع مشکل خواهد شد.

وی با اعلام اینکه ما صادق‌ُالوَعده هستیم و تلاش داریم، افزود: تلاش شد تا در راستای خدمات‌رسانی درست بگوییم و عمل کنیم.

استاندار مازندران اظهار کرد: در بخش بهداشت و درمان هم با توجه به وجود مرکز بهداشت، باید اولویت اول فعال‌کردن خط ۱۱۵ در منطقه باشد، همچنین می‌بایست نسبت به تجهیز و به‌روزرسانی درمانگاه اقدام شود. آمبولانس منطقه نیز باید در دستور کار علوم‌پزشکی قرار گیرد.

وی گفت: همه امکانات به روستاها آمد اما جوانان به شهرها مهاجرت کرده و بعضا به شغل کاذب می‌پردازند. اما ما برای برگشت جوانان به روستاها آمادگی داریم. پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله در قالب طرح مسکن‌ملی از جمله همین طرح‌هاست.

حسینی‌پور افزود: در بخش اشتغال در حوزه کشاورزی نیز می‌توان فعال شد و باید از کشاورزی سنتی به صنعتی رسید. باید دستگاه‌ مدرن و مکانیزه هم برای کشاورزی تهیه شود و در ارتقا کشاورزی نیز تلاش کرد.

وی یادآور شد: در حوزه دام‌پروری هم تسهیلات مناسبی در نظر گرفته‌‌شده و ۲ هزار واحد ۱۰۰ رأسی نیز برنامه‌ریزی شده‌است. باید واحدهای صنعتی ایجاد و به‌عنوان شغل با درآمد مناسب، در قالب شرکت تعاونی توسط دهیاران هدایت شود.

استاندار مازندران گفت: با کار و تلاش می‌توان در اشتغال فعال شد و در بخش دام‌پروری صنعتی، آموزش ارائه داد. در تامین خوراک دام نیز کمک کرده‌ایم. همچنین خرید تضمینی شیر را برعهده گرفته‌ایم و کمک کار خواهیم‌شد تا در تولید گوشت قرمز سرآمد باشیم.

حسینی‌پور گفت: با توجه به پیری جمعیت، باید به سمت رشد جمعیت رفته و آموزش‌وپرورش براساس نیاز در روستاها مهارت ایجاد کنند.

استاندار مازندران اظهار کرد: همه تلاش دولت برای توانمندسازی روستاهاست. ما با کشورهای سی‌آی‌اس، طرف قرارداد شدیم و در تلاشیم که مازندران به هاب صادرات کشور تبدیل شود. وی افزود: تا ۸۰ درصد تسهیلات می‌دهیم تا بوم‌گردی و مناطق ویژه گردشگری ایجاد شود. سالانه ۴۰ میلیون جمعیت در مازندران رفت‌و‌آمد دارند شما نیز باید در گردشگری این منطقه سهم‌بَری کنید.

وی افزود: ناامیدی مهمترین عامل عقب‌ماندگی است و هدف ما برای رسیدگی به روستاها، مولدسازی روستاهاست تا اینکه روستایی احساس کمبود نکند. چرا که روستاها می‌توانند در برنامه ۵ ساله وارد کار شوند.

 ذکریایی، دهیار ولو هم در سخنانی با اشاره به مشکلات روستای ولو گفت: راه روستایی مهمترین مشکل است که از راه مناسب برخوردار نیستیم و از ولو تا گلوگاه و بهشهر کیلومترها جاده نامناسب داریم.

وی افزود: در بخش تلویزیون و مخابرات با مشکل مواجه هستیم که برای حل مشکل تاکنون این امر محقق نشده‌ است.

به گفته ذکریایی، طرح هادی ۱۰ سال است که تصویب و اجرا نشد.

وی یادآور شد: محدودیت‌هایی در بافت جدید برای ساخت‌وساز داریم زیرا در بافت قدیم گنجایش نداریم و در خارج از بافت هم امکانات نداریم.

دهیار روستای ولو گفت: کم‌آبی مشکل مهمی است که وجود دارد و همچنین ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان از دیگر دغدغه‌های جدی است که موجب مهاجرت جوانان شده و باید در این بخش تلاش شود تا در رفع مشکلات اشتغال اقدام شود.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.