کد خبر : 1669
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۳
186 views

کمبود داروی درمان قارچ سیاه در مازندران

کمبود داروی درمان قارچ سیاه در مازندران

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کمبود داروی درمان قارچ سیاه مختص مازندران نیست و در کل کشور دچار کمبود هستیم. به گزارش تیتر شمال؛ محمدرضا شیران در ارتباط با کمبود داروی درمانی قارچ سیاه و مشکلاتی که بسیاری از همراهان بیمار برای تهیه این دارو دارند، اظهار کرد: تامین این دارو

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کمبود داروی درمان قارچ سیاه مختص مازندران نیست و در کل کشور دچار کمبود هستیم.

به گزارش تیتر شمال؛ محمدرضا شیران در ارتباط با کمبود داروی درمانی قارچ سیاه و مشکلاتی که بسیاری از همراهان بیمار برای تهیه این دارو دارند، اظهار کرد: تامین این دارو مربوط به کل کشور است.

وی دلیل ابتلا به قارچ سیاه را تزریق کورتون به بیماران مبتلا به کوید۱۹ با پیشرفت بسیار زیاد اعلام کرد و افزود: این تزریق برای بیماران دیابتی منجر به ابتلا به قارچ سیاه می‌شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: داروی انتخابی این بیماری آمفوتریسین است که در کشور پیش‌بینی نشده است.

وی با اعلام اینکه با مشاهده نخستین موارد قارچ سیاه طی درخواستی از وزیر بهداشت ۴۵۰ قلم این دارو را دریافت کردیم، افزود: بر اساس نیازمندی‌های بیماران این دارو را در مراکز درمانی استان توزیع کردیم.

شیران درباره قیمت سنگین این دارو، گفت: این دارو در داروخانه‌ها توزیع نمی‌شود، وزارت بهداشت پروتکلی را تنظیم کرده تا واردات این دارو از داروهای آلترناتیوهای موثر که به صورت قرص است مورد استفاده قرار گیرد که این موضوع بستگی به تصمیم گروه عفونی دارد.

وی با اعلام اینکه پیش از کرونا این دارو چندان مورد استفاده قرار نمی‌گرفت و حتی تاریخ انقضا داروهای تهیه شده به اتمام می‌رسید، افزود: در حال حاضر به دلیل این بیماری و استفاده کورتون به ویژه بیماران دیابتی این قارچ بسیار سریع رشد می‌کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره میزان استفاده این دارو برای هر بیماران، گفت: استفاده از دارو به میزان آلودگی به قارچ سیاه بستگی دارد.

وی اضافه کرد: مدیران و متولیان امر در وزارت بهداشت قول دادند تا هفته آینده دارو برای نیاز استان تامین شود.

شیران ادامه داد: برای تامین نیازمندی‌ها همکاران با داروهای آلترناتیوی که وزارتخانه تعیین کرده مورد استفاده شود که امید داریم موثر واقع شود.

وی ادامه داد: مازندران جزء دانشگاه‌های بود که به صورت جدی پیگیر این موضوع بوده و توانست ۴۵۰ قلم را در اختیار بگیرد که در بین بیمارستان‌های دولتی و خصوصی استان توزیع شده است.

منبع:فارس

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.