کد خبر : 30135
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۸:۱۰
105 views

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران تشریح کرد؛

خاموشی‌های ناخواسته تا تلاش شبانه‌روزی برای جبران فشار بی‌سابقه برق

خاموشی‌های ناخواسته تا تلاش شبانه‌روزی برای جبران فشار بی‌سابقه برق
شب گذشته، شهرستان بابلسر و بخش‌هایی از مرکز استان مازندران در پی فشار سنگین بر شبکه برق دچار خاموشی‌های ناخواسته شدند، اما با همت و تدبیر تیم‌های عملیاتی، در سریع‌ترین زمان ممکن خدمات برق به این مناطق بازگردانده شد.

 

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ در تابستانی که گرمای طاقت‌فرسا، برق مازندران را به چالش کشیده، شب گذشته شهرستان بابلسر و بخش‌هایی از مرکز استان طعم خاموشی‌های ناخواسته را چشیدند؛ اختلالی که نتیجه فشار بی‌سابقه بر شبکه برق است.

با این حال، تلاش‌های بی‌وقفه و واکنش سریع نیروهای عملیاتی توانست برق را به سرعت به این مناطق بازگرداند و به مردم اطمینان دهد که زیرساخت‌های حیاتی در مقابله با بحران پایدار باقی مانده‌اند. اما این ماجرا بار دیگر یادآور ضرورت مدیریت هوشمندانه مصرف انرژی و همکاری همه‌جانبه مردم و مسئولان برای عبور از شرایط سخت تابستان است.

سیدکاظم حسینی کارنامی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعلام کرد: نیاز مصرف لحظه‌ای برق در استان تا صبح ۱۹ مرداد به ۲هزار و ۹۳ مگاوات رسیده است؛ رقمی که نشان‌دهنده فشار فوق‌العاده بر زیرساخت‌های انرژی است.

وی با اشاره به خاموشی‌های ناخواسته و بی‌برنامه که شب گذشته در شهرستان بابلسر رخ داد، افزود: با تلاش مستمر و اقدامات فنی تیم‌های عملیاتی امور توزیع برق بابلسر، پس از بروز حادثه، برق تمامی نقاط به سرعت وصل شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همچنین بیان کرد: طی روزهای پرترافیک مصرف برق، ۵۰۱ عملیات رفع خاموشی در استان انجام شده است. او خبر داد که خاموشی‌های مشابه در مرکز استان، حوزه امور برق شمال ساری نیز با پیگیری‌های اداره بهره‌برداری رفع شده است.

حسینی کارنامی در ادامه خطاب به مشترکان تاکید کرد: برای پایداری شبکه و کاهش فشار، استفاده از لوازم پرمصرف برقی در ساعات اوج مصرف، یعنی بین ساعت ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳، به حداقل برسد و دمای وسایل سرمایشی روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم شود.

وی  از اجرای برنامه مدیریت اضطراری و محدودیت‌های مصرف برق در استان خبر داد و افزود: هرگونه اختلال خارج از برنامه‌های اعلامی، ناشی از حوادث پیش‌بینی نشده است که مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۱ یا اپلیکیشن برق من، موارد را گزارش دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران ضمن تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف، از مردم خواست در ساعات پیک مصرف همکاری کنند تا بحران برق کنترل شود.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.