کد خبر : 18773
تاریخ انتشار : جمعه ۳ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶
164 views

نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه‌های نماز جمعه:

شعار سال با فراهم کردن زیرساخت حقوقی و قانونی محقق می‌شود

شعار سال با فراهم کردن زیرساخت حقوقی و قانونی محقق می‌شود
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه اگر مسئولان با شعار سال، شعاری برخورد نکرده و آن را عملیاتی کنند ما قطعاً پیشرفت خواهیم کرد گفت: مشارکت مردم نه با حرف بلکه با فراهم کردن زیرساخت حقوقی و قانونی محقق می‌شود.


به گزارش تیترشمال؛ آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در خطبه‌های این هفته از نماز جمعه مصلای ساری، اظهار کرد: خودم و همه شما خوبان، انسان‌های شایسته ماه رمضان‌شناس را به تقوا و پرهیزکاری سفارش و توصیه می‌کنم، می‌خواهید ببینید پیش خدا چقدر نمره و درجه دارید ببینید در زندگی چقدر تقوا دارید.

وی افزود: امام مجتبی (ع) که سالروز ولادتش را در سه شنبه آینده داریم فرمودند: “غفلت این است که مسجد نروید و از انسان‌های مفسد پیروی کنید”. نمازخواندن یک مسئله است و در نماز جماعت شرکت کردن مسئله دیگر، نرفتن به مسجد و پیروی از مفسدان نشانه غفلت توست، راس مفسدان شیطان و هوای نفس است، از هوای نفس و شیطان پیروی نکنید.

محمدی‌لائینی ضمن تبریک سال نو و تشکر از مقام معظم رهبری که عنوان و سرلوحه عملکرد همه مسئولان و آن سیاست اصلی و راهبردی را برای آینده کشور و مملکت تحت عنوان شعار سال مطرح می‌کنند، تاکید کرد: به راستی اگر مسئولان با شعار سال، شعاری برخورد نکرده و آن را عملیاتی کنند ما قطعا پیشرفت خواهیم کرد، چون مقام رهبری شعارها را بسیار حساب شده کارشناسی شده، درد و درمان‌شناسی مطرح می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه شعار سال جاری جهش تولید با مشارکت مردم است، ادامه داد: مشکل مملکت این است که دولت در بسیاری از امور تصدی‌گری می‌کند و باید دولت واگذار کرده، مردم را مشارکت داده و خودش نظارت کند، مشارکت مردم نه با حرف بلکه با فراهم کردن زیرساخت حقوقی و قانونی محقق می‌شود.

امام جمعه ساری درخواست کرد: از مسئولین عزیز می‌خواهیم که با این شعار جدی‌تر از هر سال دیگری برخورد کنند و عملکرد مجموعه نظام نسبت به شعار سال گذشته جهاد تبیینی باشد و در رابطه با شعار سال نو تصمیم‌گیری‌های اساسی صورت بگیرد.

امام جمعه ساری گفت: از دولت خدمت‌گزار و جهادی تشکر می‌کنیم، مقام معظم رهبری در فرمایشات آغاز سال از این دولت تشکر کردند، اما اینها به معنای این نیست که ضعف و نقدهای جدی وجود نداشته باشد، در میان مجموعه کارگزاران ضعف‌هایی وجود دارد که باید برطرف شود و اگر برطرف نشود در عمل با آن همه تلاش روی سفره اقشار متوسط و ضعیف خیلی نمود ندارد.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای مدیریت شهر در ایام مختلف به‌ویژه نوروز و دفاع از امنیت، از همه نیروهای حوزه سیاسی، اقتصادی و امنیتی، رسانه‌ها و مردم تشکر و تصریح کرد: انتظار داریم که امسال دولت مردان یک مقداری سرشان را پائین‌تر بیاورند، گوششان را به دهان مردم بگذارند حرف و صدای مردم را بهتر و بیشتر بشوند، چرا که علیرغم خدمات فراوان مشکلات وجود دارد.

محمدی‌لائینی با اشاره به ورود جمعیت عظیم به استان مازندران در زمان اوج تعطیلات از اهمیت دادن به نماز جماعت تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد: سالروز خجسته میلاد امام مجتبی (ع) کریم اهل بیت (ع) جای تبریک دارد، این عزیزی که بیشترین ناملایمات را دیده اما از لبخندش، مردم‌داری‌اش، سفره‌داری‌اش، پذیرایی‌اش و مردم‌نوازی‌اش کم نشده با اینکه تلخی‌های زیادی دیده آن سعه صدر، سخا و کرم را همچنان حفظ کرده، روز ولادت ایشان به نام روز “اکرام” نامگذاری شده الحمدالله در جامعه خیرین فراوانی داریم اما انتظار داریم که جامعه متمکنین ما همه خیّر شوند.

امام جمعه ساری با اشاره به فرموده دیگری از امام مجتبی (ع)، اعلام کرد: هیچ‌وقت زکات و انفاق از مال انسان کم نمی‌کند شاید در ظاهر اینطور باشد، همانطور که اجرش در آخرت زیاد است، براساس نقلی که در منابع ما (بحارالانوار) آمده است.

این مسئول با بیان اینکه امروز روز جهانی “آب” و فردا هم روز جهانی “هواشناسی” است و به هم ارتباط هم دارند، اعلام کرد: آب مایه حیات است باید در مصرفش صرفه‌جویی کنیم، ما هنوز در مهار آب‌های آسمانی از معدل کشور عقب هستیم، هواشناسی کمک می کند و اعلام می‌کند که بناست باران ببارد پس مسئولان باید این آب‌های فراوان را مهار کنند، تشکیلاتی به‌وجود بیاورند که ذخیره شود و سرریزش به دریا برود نه اینکه تمام به دریا برود، ما از هواشناسی برای تبدیل نشدن رحمت آب به غضب سیل و از دست دادن آب بهره بگیریم.

محمدی‌لائینی خاطرنشان کرد: دوازدهم ماه مبارک رمضان روز عقد اخوت است، وجود نازنین پیامبر اکرم (ص) دو بار میان مسلمانان عقد اخوت خواندند، یک بار در مکه و بار دیگر در ۱۲ رمضان بین مهاجر و انصار عقد اخوت خواندند، یعنی نیاز به وحدت و اخوت ضروری‌ترین نیاز جامعه است.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.