کد خبر : 36485
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵
-

دیدار مدیرعامل توانیر با برق‌بانان بابل

دیدار مدیرعامل توانیر با برق‌بانان بابل
در جریان سفر استانی مدیرعامل شرکت توانیر به مازندران، وی با حضور در امور برق بابل با همراهی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، با برق‌بانان امورهای برق شمال، جنوب و اداره برق امیرکلا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از روابط عمومی شرکت توریع نیروی برق مازندران در جریان سفر استانی مهندس محمد اله‌داد، مدیرعامل شرکت توانیر، به مازندران، وی با حضور در امور برق بابل با همراهی مهندس سیدکاظم حسینی کارنامی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، با برق‌بانان امورهای برق شمال، جنوب و اداره برق امیرکلا دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، مدیرعامل شرکت توانیر ضمن قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های کارکنان صنعت برق، بر نقش مؤثر نیروهای عملیاتی در تحقق اهداف و برنامه‌های صنعت برق تأکید کرد.

 

همچنین در این مراسم از برق‌بانان نمونه که در اجرای اقدامات مؤثر و دستیابی به اهداف اجرایی طرح ملی مهتاب نقش‌آفرینی کرده بودند، تقدیر به‌عمل آمد.

طرح ملی مهتاب با هدف شناسایی و جمع‌آوری انشعاب‌ها و اتصالات غیرمجاز و کاهش تلفات غیرفنی شبکه در حال اجراست و برق‌بانان و نیروهای عملیاتی در تحقق اهداف این طرح نقش مهمی بر عهده دارند.

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.