کد خبر : 17993
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
129 views

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اعلام کرد:

پرداخت ۴ هزار میلیارد تومان به کشاورزان

پرداخت ۴ هزار میلیارد تومان به کشاورزان
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: در بخش خرید تضمینی مازندران، طی سه سال گذشته ۴ هزار میلیارد تومان به کشاورزان استان پرداخت شد.


به گزارش تیتر شمال؛ عباسعلی وفایی‌نژاد با اشاره به اینکه خرید تضمینی محصولات کشاورزی از فعالیت‌های مهمی است که در وظایف شرکت بازرگانی دولتی ایران گنجانده شده است، اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳۰۷ هزار تن کالای اساسی که مازاد نیاز بر کشاورزان بوده شامل گندم، کلزا، سویا و برنج پرمحصول را در سطح استان مازندران در قالب خرید تضمینی خریداری کردیم.

وی درباره خرید برنج پرمحصول در استان تصریح کرد: میزان ۱۱ هزار و ۷۰۰ تن مانده برنج پرمحصول کشاورزان از سال ۱۴۰۱ از کشاورزان استان با اعتبار ۴۷۰ میلیارد تومان خریداری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: در بخش خرید تضمینی مازندران، طی سه سال گذشته ۴ هزار میلیارد تومان به کشاورزان استان پرداخت شد.

این مسئول با بیان اینکه در مازندران دو کشت را برای اولین‌بار به صورت قراردادی مدیریت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: گندم به عنوان کالای مهم و استراتژیک برای دولت بسیار حائز اهمیت بوده و کلزا نیز جزء ضروریاتی است که وابستگی کشور به آن ملموس است.

وفایی‌نژاد با اعلام اینکه بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع زیر کشت در استان مازندران به کشت قراردادی اختصاص پیدا کرده، تاکید کرد: ۵ هزار کشاورز در این طرح مشارکت کردند و دولت با اجرای طرح کشت قراردادی، زمینه بهره‌وری بیشتر را از بحث کشت محصولات کشاورزی در دستور کار قرار داده است.

وی خرید تضمینی گندم را بسیار حائز اهمیت دانست و اعلام کرد: استان مازندران به دلیل شرایط جوی که دارد در زمان برداشت با بحث گندم رطوبت بالا و غیر استاندارد مواجه می‌شود که منجر به ضرر و زیان کشاورزان در مناطق کوهستانی می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران تصریح کرد: در سال جاری در بحث گندم‌های مناطق کوهستانی که دارای رطوبت بالا و مغایر با دستورالعمل‌های ابلاغی خرید تضمینی بود اقدامی جهادی و نادر صورت گرفت و با تدبیر استاندار مازندران و برنامه‌ریزی مناسب توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی و همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط با هماهنگی‌های انجام شده بیش از ۳۰ هزار تن گندم مناطق بالادست خریداری و در ساختاری مناسب و علمی و جداسازی و تفکیک گندم‌های دریافتی، بدون پایین آمدن کیفیت آرد در چرخه مصرف قرار گرفت و  از ورود زیان به کشاورزان مناطق کوهستانی که اغلب تنها درآمد آنها از محل فروش گندم تامین می‌شد جلوگیری به عمل آمد.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.