کد خبر : 30688
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
103 views

همزمان با افتتاح طرح‌های آبرسانی در مازندران؛

۶۸۰۰ نفر از اهالی روستای سرخکلا و سنگرج سوادکوه از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند

۶۸۰۰ نفر از اهالی روستای سرخکلا و سنگرج سوادکوه از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند
همزمان با افتتاح و بهره برداری از طرحهای آبرسانی در روستاهای سرخکلا و سنگرج شهرستان سوادکوه در چهارمین روز از هفته دولت، ۶۸۰۰ نفر از اهالی این مناطق از آب شرب پایدار بهره مند شدند.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مازندران – عباسی نماینده مردم شهرهای قائمشهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی در آیین افتتاح و بهره برداری از طرحهای آبرسانی در روستاهای سرخکلا و سنگرج شهرستان سوادکوه در چهارمین روز از هفته دولت، ضمن تقدیر ویژه از شرکت آب و فاضلاب مازندران برای خدمات رسانی در مناطق روستایی گفت: مایه خرسندی است مسئولانی داریم که در راه انجام وظایف خود، تلاش می کنند تا مشکلات مردمی کاهش یابد.

دکتر عباسی با اشاره به تلاشهای مستمر کارکنان شرکت در اجرای طرحهای آبرسانی به ویژه لوله گذاری در مسیرهای دشوار و صعب العبور خاطرنشان کرد: قدردان زحمات پرسنل آبفا هستیم.
او ادامه داد: ایران امروز بیشتر از هرزمانی به همدلی و همیاری نیاز دارد که این امر با حضور و مشارکت مردم در تمامی صحنه ها میسر است.

مدیرعامل آبفا مازندران نیز ضمن قدردانی از حضور مسئولان در مراسم بهره برداری از پروژه های عمرانی گفت: حضور مسئولان در این مراسمات نشاندهنده توجه و دغدغه آنها به مسائل مردم است.

بهزاد برارزاده با بیان اینکه طی چند سال اخیر طرحهای آبرسانی خوبی در مناطق مختلف روستایی انجام شد افزود: درحال حاضر از ۳۶۰۰ روستای مازندران ۱۲۰۰ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب نیستند که اقدامات لازم برای پوشش دهی خدمات این روستاها درحال انجام است.

او با اشاره به اینکه مازندران مقصد بسیاری از مسافران و گردشگران است تصریح کرد: زیرساختهای موجود پاسخگوی این تعداد از گردشگران نیست بنابراین طی چندسال اخیر انجام اقدامات زیربنایی در دستور کار شرکت قرار گرفت.


برارزاده به پیگیری های صورت گرفته در جذب و تخصیص اعتبار از درگاه های مختلف اشاره و اظهار داشت: پروژه های بزرگ و مهمی در استان درحال اجراست .
مدیرعامل آبفا مازندران به جنگ ۱۲ روزه و حضور بسیاری از هموطنان عزیز در استان طی این مدت اشاره و تصریح کرد: در این ایام همکاران ما تلاش کردند تا در زمینه آبرسانی مشکلی ایحاد نشود.

او در ادامه سخنانش از افتتاح طرحهای آبرسانی در روستاهای سرخکلا و سنگرج شهرستان سوادکوه خبر داد و گفت: در روستای سرخکلا به منظور افزایش توان انتقال آب شرب سالم، ۸۰۰ متر خط انتقال به قطر ۱۵۰ میلی متربا هزینه ۳۰ میلیارد ریال و بهره مندی ۶۰۰۰ نفر اجرا شد.

برارزاده ادامه داد: در روستای سنگرج نیز یک باب مخزن ذخیره به حجم ۵۰ متر مکعب و یک واحد ایستگاه پمپاژ با ظرفیت آبدهی ۳ لیتر در ثانیه احداث و ۱۶۰۰ متر خط انتقال و ۲۵۰۰ متر شبکه توزیع به اجرا درآمد.

مدیرعامل آبفا مازندران هزینه صرف شده این طرح را ۳۸ میلیارد ریال و جمعیت برخوردار را ۸۰۰ نفر عنوان کرد.

 

مهندس پاریاو فرماندار سوادکوه نیز در سخنانی با ابراز خرسندی از اجرای پروژه های زیرساختی و عمرانی در این شهرستان گفت: در هفته دولت ۶۹ پروژه در حال اجرا داریم که ۶۷ پروژه مورد بهره برداری قرار گرفت، امیدواریم با افتتاح این پروژه ها شاهد اتفاقات خوبی در این شهرستان باشیم.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.