کد خبر : 37159
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵
-

مدیرکل بیمه سلامت مازندران خبر داد:

وجود ۱۵ هزار زوج نابارور در مازندران/ زیرمیزی‌ها را گزارش دهید

وجود ۱۵ هزار زوج نابارور در مازندران/ زیرمیزی‌ها را گزارش دهید
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به شناسایی بیش از ۳۱۰۰ زوج نابارور در سامانه‌های بیمه سلامت استان، از وجود بیش از ۱۵ هزار زوج نابارور در مازندران خبر داد و گفت: سال گذشته ۱۵۷ میلیارد ریال برای دارو و خدمات تخصصی درمان ناباروری هزینه شده است.

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال  – ذوالفقار تقوی مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه به‌مناسبت هفته بیمه سلامت ( دوم تا ۸ آبان) اظهار کرد: بیمه سلامت استان مازندران پس از ۳۲ سال از آغاز تاسیس تاکنون تلاش کرد تا به سلامت مردم خدمت کند تا خدشه‌ای به سلامت مردم وارد نشود.

وی افزود: یکی از وظایف اصلی بیمه سلامت، بیمه کردن افرادی است که در کشور، تحت پوشش هیچ بیمه‌ای قرار ندارند.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران خاطرنشان کرد: در بحث پژوهشی و تحقیقات نیز بیمه سلامت، حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد. امروز بیمه سلامت دارای پایگاه داده‌ای کم نظیری در کشور است قابل استفاده برای بسیاری از دانشگاه‌ها است.

تقوی ادامه داد: پرونده‌های الکترونیک و نسخ الکترونیک موجود در بیمه سلامت، زمینه‌ساز بانک اطلاعاتی منحصربه‌فردی شده است.

وی بیان کرد: فناوری امروز بسیار به کمک ما آمده است تا از سامانه‌های پیشرو و هوش مصنوعی نهایت بهره را ببریم. دو هزار و ۸۹۰ موسسه درمانی و بیش از ۵۰ بیمارستان امروز طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند. گرچه اکنون با موج بیماری‌های جدید، درمان و داروهای جدید و تصویربرداری و شیوه‌های درمانی جدید مواجه هستیم.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران عنوان کرد: قطعا با مدیریت سنتی امروز حداقل نیازمند چندین برابر نیروی انسانی و صرف هزینه بودیم. مدیریت بهینه و هوشمند موجب شد تا گام‌های موثری را در اقتصاد سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، برداریم.

تقوی اعلام کرد: پیشگیری، بیمار گردی و اقتصاد در سلامت از جمله رویکردهای دارای اولویت بیمه سلامت است. سلامت جایی نیست که بتوان در آن تجارت کرد.

وی تاکید کرد: هر چقدر به سمت تجارت برویم از سلامت دور می‌شویم و قطعا اقتصاد در سلامت نیز مساله کلیدی است.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: بروزرسانی پزشکان موجب می‌شود تا با نسخ مطلوب و حرفه‌ای از تحمیل هزینه به بیمار برای تهیه داروهای گران‌قیمت، جلوگیری شود و لذا ماهانه ۲۵ هزار پرونده در قالب رویکرد نظارتی بیمه سلامت، بررسی می‌شود.

تقوی اشاره کرد: تقویت تعامل با دانشگاه‌ها موجب شد تا استاد تمام دانشگاه‌ها با تنظیم گایدلاین و یک بسته راهنما به ما کمک کنند تا به پزشکان اعلام کنیم که برای هر بیماری چه داروهایی را باید تجویز کنند.

وی مطرح کرد: یک هزار و ۱۸۹ دیالیزی در استان مازندران داریم که در کشور دارای رتبه چهارم هستیم. اگر دو بیماری دیابت و فشار خون را در استان کنترل نکنیم قطعا آمار دیالیزی‌ها طی سالیان آینده روند صعودی خواهد داشت.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به عقد قرارداد با ۷ مرکز درمان ناباروری در سطح استان، گفت: در حوزه موالید نیز در زمره رتبه‌های آخر کشور هستیم. مازندران در ناباروری وضعیت خوبی ندارد و پیش ‌بینی ما حکایت از وجود بیش از ۱۵۰۰۰ زوج نابارور در مازندران است.

تقوی ادامه داد: تا به امروز بیش از ۳۱۰۰ زوج نابارور در سامانه‌های بیمه سلامت، نشان‌دار شده‌اند و حدود ۹ هزار زوج هنوز باقیمانده‌اند.

وی اشاره کرد: در سال گذشته، ۱۵۷ میلیارد ریال بابت دارو و خدمات تخصصی باروری، هزینه کرده‌ایم.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: وضعیت کنونی زادولد اصلا زیبنده استان مازندران نیست، گرچه علاقمندی به فرزندآوری در استان کاهش یافته و مشکلات اقتصادی وجود دارد اما فرهنگ‌سازی و تقویت پزشک خانواده می‌تواند وضعیت کنونی را بهبود ببخشد.

تقوی ادامه داد: تشخیص بیماری بسیار مهم است و لذا توسعه و حمایت از پزشک خانواده ضروری است که لازمه آن اعتماد مردم و ثمره آن تجویز داروی صحیح و به موقع از طریق نظام ارجاع است.

وی اذعان کرد: سی‌تی‌اسکن و سی‌تو آنژیو از جمله شیوه‌های تشخیصی و درمانی گران‌قیمت است.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران تصریح کرد: برگزاری دوره‌های بازآموزی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی در کنار تغییر سبک زندگی مردم از جمله راهکارهای کلیدی برای پیشگیری و کنترل بیماری هستیم.

تقوی افزود: درصد شیوع بیماری فشار خون در استان حدود ۳۷ درصد و در دیابت حدود ۲۰ درصد است، در حالیکه این ارقام در کشور به ترتیب حدود ۳۲ و ۱۵ درصد است.

وی خاطرنشان کرد: زیر میزی‌ها را ابدا نمی‌پذیریم، چرا که تعرفه‌های پزشکان به سمت واقعی‌شدن رفته است. متاسفانه زیرمیزی‌ها به رومیزی رسید و باید جلوی آن گرفته شود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران مطرح کرد: اولا مردم‌ باید پزشک خانواده را باور کنند و بپذیرند از الزامات سلامت خانواده است. دوم، نظام ارجاع را دنبال کنند. سوم، زیرمیزی‌ها را گزارش دهند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.