کد خبر : 32026
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹
102 views
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران خبر داد:
حفر دو حلقه چاه در فیروزکلا و پیچلو نوشهر برای تقویت تأمین و انتقال آب

در راستای افزایش ظرفیت تولید و ارتقای توان تأمین و انتقال آب شرب، عملیات حفر دو حلقه چاه در روستاهای فیروزکلا و پیچلوی شهرستان نوشهر در دست اجراست.
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از روابط عمومی شرکت آبفای مازندران – در راستای افزایش ظرفیت تولید و ارتقای توان تأمین و انتقال آب شرب، عملیات حفر دو حلقه چاه در روستاهای فیروزکلا و پیچلوی شهرستان نوشهر در دست اجراست.
بهزاد برارزاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به روند اجرای این پروژه اظهار داشت: این طرح با اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال در حال اجراست و پس از بهرهبرداری، تأمین آب جمعیتی بالغ بر ۳۵۰ خانوار در این دو روستا را پشتیبانی خواهد کرد.

وی افزود: حفر این دو حلقه چاه نقش مؤثری در افزایش تابآوری تأمین آب، کاهش فشار بر منابع موجود و تقویت زیرساختهای انتقال خواهد داشت.
برارزاده هدف از این اقدام را پایداری شبکه آبرسانی و پاسخگویی به نیازهای روزافزون ساکنان این مناطق عنوان کرد.
انتهای خبر/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰