کد خبر : 36530
تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
-

تأکید شهردار ساری بر تسریع در دوطرفه‌سازی زیرگذر پل تجن

تأکید شهردار ساری بر تسریع در دوطرفه‌سازی زیرگذر پل تجن
شهردار ساری با حضور میدانی در پروژه ایمن‌سازی و دوطرفه‌سازی زیرگذر پل تجن در محدوده بلوار امام رضا (ع)، روند اجرای این طرح را بررسی کرد و بر تسریع در تکمیل آن تأکید داشت.

 

 

 


به گزارش تیترشمال و به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ساری سیدحسن احمدی روز دوشنبه با بازدید از محل اجرای پروژه ایمن‌سازی و دوطرفه‌سازی زیرگذر پل تجن، در جریان آخرین وضعیت عملیات اجرایی این طرح قرار گرفت.

این پروژه در شرق ساری و در مسیر طریق‌الرضا(ع) با هدف تسهیل عبور و مرور، افزایش ایمنی تردد و روان‌سازی جریان ترافیک در حال اجراست.

شهردار ساری در این بازدید بر ضرورت تسریع در روند اجرای عملیات و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پروژه تأکید کرد تا زمینه تردد آسان‌تر شهروندان و زائران مسیر طریق‌الرضا(ع) و مسیر اطراف فراهم شود.

ایمن‌سازی و دوطرفه‌سازی زیرگذر پل تجن از طرح‌های اولویت‌دار مدیریت شهری ساری به شمار می‌رود. اجرای این پروژه می‌تواند نقش مؤثری در کاهش گره‌های ترافیکی و ارتقای ایمنی تردد در یکی از محورهای پرتردد شرق شهر داشته باشد.

 

گالری تصاویر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.