کد خبر : 37147
تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵
-

با تاکید استاندار و مشارکت شرکت گاز؛

تجهیزات فرسوده موتورخانه بیمارستان زارع ساری نوسازی می‌شود

تجهیزات فرسوده موتورخانه بیمارستان زارع ساری نوسازی می‌شود
طرح بهینه‌سازی و نوسازی موتورخانه مرکزی بیمارستان سوانح سوختگی زارع ساری با هدف کاهش اتلاف انرژی، افزایش راندمان تجهیزات و رفع مشکلات تأسیساتی این مرکز درمانی در حال اجراست؛ طرحی که در جریان بازدید استاندار مازندران، بر تسریع در تکمیل آن و پیگیری روند پیشرفت اقدامات تأکید شد.

 

 

 


به گزارش تیترشمال و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز مازندران – هژبر جوادی، مدیرعامل این شرکت، در جریان بازدید استاندار مازندران از طرح بهینه‌سازی تأسیسات و موتورخانه مرکزی بیمارستان سوانح سوختگی زارع ساری، از اجرای اقدامات لازم برای نوسازی تجهیزات فرسوده و ارتقای بهره‌وری انرژی در این مرکز درمانی خبر داد.

جوادی با اشاره به وضعیت موجود موتورخانه بیمارستان اظهار کرد: بخش قابل توجهی از لوله‌ها، اتصالات و پمپ‌های این تأسیسات فرسوده است و عملیات پاک‌سازی و اسیدشویی تجهیزات نیز انجام شده است.

وی افزود: لوله‌ها و اتصالات موردنیاز طرح خریداری شده و محموله تجهیزات در مسیر انتقال به محل اجرا قرار دارد. همچنین تأمین بخش دیگری از لوله‌ها و اتصالات موردنیاز در حال پیگیری است.

 

 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به برنامه نوسازی تجهیزات حرارتی موتورخانه گفت: ساخت یک دستگاه دیگ جدید با ظرفیت حرارتی ۸۵۰ هزار کیلوکالری سفارش داده شده است که پس از تکمیل مراحل طراحی و ساخت، در بیمارستان نصب خواهد شد.

وی همچنین از اجرای عملیات رنگ‌آمیزی و عایق‌کاری تجهیزات خبر داد و خاطرنشان کرد: استفاده از عایق‌های مناسب و باکیفیت، نقش مؤثری در کاهش اتلاف انرژی، افزایش راندمان و بهبود عملکرد تأسیسات حرارتی دارد.

 

 

در ادامه این بازدید، دکتر یونسی، استاندار مازندران، بر تسریع در اجرای طرح و رفع مشکلات تأسیساتی بیمارستان زارع تأکید کرد و گفت: دستورهای لازم برای رفع مشکلات موجود صادر شده است و مقرر شد حدود یک ماه دیگر با بازدید مجدد از این مرکز درمانی، روند پیشرفت اقدامات بررسی شود.

استاندار مازندران ضمن قدردانی از اقدامات و پیگیری‌های شرکت گاز استان در زمینه بهینه‌سازی موتورخانه مرکزی بیمارستان، با اشاره به قدمت این مرکز درمانی، بر ضرورت ترمیم، بازسازی و نوسازی آن تأکید کرد.

 

 

یونسی همچنین از قرار داشتن انتقال بخشی از خدمات بیمارستان زارع به بیمارستان آیت‌الله طبرسی در دستور کار خبر داد و افزود: اقدامات لازم در این زمینه با پیگیری مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است.

وی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری و مالی، بر ضرورت پیگیری برای رفع موانع موجود تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، مشکلات این مرکز درمانی برطرف و زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم استان فراهم شود.

طرح بهینه‌سازی موتورخانه مرکزی بیمارستان زارع ساری با تمرکز بر نوسازی تجهیزات فرسوده، تکمیل زیرساخت‌های تأسیساتی و بهبود عملکرد سامانه گرمایشی، در راستای افزایش بهره‌وری انرژی و کاهش اتلاف آن در حال اجراست.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.