کد خبر : 37068
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵
-

رأی قطعی دیوان عدالت اداری برای استرداد اراضی پتروشیمی میانکاله

رأی قطعی دیوان عدالت اداری برای استرداد اراضی پتروشیمی میانکاله
شعبه نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری با رد شکایت شرکت صنایع پتروشیمی گهر مازندران، رأی هیئت نظارت ماده ۳۳ مبنی بر استرداد اراضی واگذارشده در منطقه میانکاله را تأیید کرد؛ حکمی که بر اساس متن رأی، قطعی است.

 

 

 


به گزارش تیترشمال – شعبه نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری با رد شکایت شرکت صنایع پتروشیمی گهر مازندران، رأی هیئت نظارت ماده ۳۳ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع استان مازندران درباره استرداد اراضی واگذارشده در منطقه میانکاله را تأیید کرد.

رد شکایت شرکت پتروشیمی در دیوان عدالت اداری

شرکت صنایع پتروشیمی گهر مازندران در شکایت خود، نسبت به رأی هیئت نظارت ماده ۳۳ اعتراض کرده و مدعی وجود ایرادات قانونی در صلاحیت، ترکیب اعضا و نحوه رسیدگی این هیئت شده بود. این شرکت همچنین خواستار ابطال رأی و ادامه اجرای طرح پتروشیمی بود.

با این حال، شعبه نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری پس از بررسی مستندات پرونده، دلایل ارائه‌شده از سوی شرکت را برای نقض رأی مورد اعتراض کافی ندانست و حکم به رد شکایت صادر کرد.

فقدان مجوزهای معتبر زیست‌محیطی؛ یکی از محورهای رأی

بر اساس مفاد رأی، نظارت بر اراضی واگذارشده برای اجرای طرح‌های غیرکشاورزی نیز در صلاحیت هیئت نظارت ماده ۳۳ قرار دارد.

همچنین در رأی صادرشده، با اشاره به فقدان مجوزهای معتبر زیست‌محیطی و لغو مجوزهای مرتبط، ادامه اجرای طرح در اراضی موردنظر فاقد مبنای قانونی تشخیص داده شده است.

تأیید رأی استرداد اراضی میانکاله

شعبه نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری با استناد به مقررات قانونی و مستندات پرونده، اقدامات مراجع ذی‌صلاح در زمینه استرداد اراضی را قانونی دانست و رأی هیئت نظارت ماده ۳۳ استان مازندران را تأیید کرد.

بر این اساس، شکایت شرکت صنایع پتروشیمی گهر مازندران رد شده و رأی صادرشده درباره استرداد اراضی واگذارشده در منطقه میانکاله، قطعی اعلام شده است.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.