کد خبر : 16984
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
115 views

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:

همکاری ۵ ساله با دانشگاه شریف در حوزه آموزش و زیست فناوری

همکاری ۵ ساله با دانشگاه شریف در حوزه آموزش و زیست فناوری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از افزایش همکاری حوزه پژوهشی، آموزشی، دانشجویی و زیست فناوری با دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.


به گزارش تیتر شمال؛ فرهاد غلامی بعد از ظهر امروز در جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به فعالیت ۲۴ هزار پرسنل، ۸ هزار دانشجو ، ۵۸۶ عضو هیئت علمی، هزار ۱۰۰ خانه بهداشت فعال، ۲۶ بیمارستان و ۲۲ شبکه و مرکز بهداشت در سطح مازندران، از این دانشگاه بعنوان دارنده بزرگ‌ترین شبکه بهداشت و درمان کشور یاد کرد.

وی بر اهمیت همکاری مشترک این دو دانشگاه در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و گسترش این تعاملات در راستای رفع نیازهای پزشکی و زیست فناوری کشور تاکید کرد.

غلامی از برپایی نمایشگاه ها و کنفرانس‌های علمی تخصصی ، تبادل استاد و دانشجو و تدریس و تبادل اندیشه پژوهشگران و متخصصان دو دانشگاه بعنوان مهم‌ترین راه‌های همکاری مشترک یاد کرد و خواستار برگزاری نشست‌ها و برنامه‌های آمورزشی و پژوهشی مشترک ویژه دانشجویان و اساتید هر دو دانشگاه شد.

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف نیز در این جلسه با اشاره به دو دهه فعالیت جدی دانشگاه صنعتی شریف در حوزه زیست فناوری و مهندسی پزشکی در دانشکده های مهندسی برق، مهندسی و علم مواد و مهندسی شیمی افزود : بحث بافت، رهایش دارو، سنتز داروهای جدید، نو ترکیب‌ها و ساخت پروتز‌های خاص سفارشی برای عمل‌های جراحی و اصلاح ستون فقرات از اقدامات موفق محققان صنعتی شریف در زمنیه سلامت می باشند که به بسیاری از نیازهای درمانی کشور می توانند پاسخ دهند.

سیدعباس موسوی با اشاره به تاسیس پژوهشکده همگرا در دانشگاه صنعتی شریف در سال گذشته گفت: این پژوهشکده ماموریت زیست فناوری و زیست پزشکی را در برنامه خود دارد و در این راستا می‌توانیم همکاری خوبی را با دانشگاه علوم پزشکی مازندران شاهد باشیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف همچنین از حضور ۱۱ هزار ۶۸۰ دانشجو و ۴۵۷ عضو هیئت علمی در این دانشگاه خبرداد و گفت: با این ظرفیت نخبگانی که داریم و همکاری خوب با محققان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندارن می توانیم زمینه رفع نیاز مهندسی پزشکی و زیست فناوری کشور را رقم بزنیم.

گفتنی است در این جلسه تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش و تقویت فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی کشور با محوریت ایجاد چارچوب همکاری مشترک بین دو دانشگاه  و در راستای انتقال تجربیات در زمینه راه‌اندازی رشته‌های مختلف تحصیلات تکمیلی با استفاده بهینه از ظرفیت و توانایی‌های علمی موجود، همکاری و تبادل امکانات و ایجاد ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و…  در ۶ ماده و برای مدت زمان پنج سال امضاء شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.