کد خبر : 35050
تاریخ انتشار :شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
-

با هدف تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها؛

توزیع ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد با نرخ مصوب در مازندران آغاز شد

توزیع ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد با نرخ مصوب در مازندران آغاز شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با هدف تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها، هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۲۴۷ هزار تومان در فروشگاه‌ها و مراکز عرضه سراسر استان توزیع می‌شود.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال – همزمان با افزایش قیمت مرغ در بازار مازندران، طرح توزیع گسترده مرغ منجمد با هماهنگی شورای تنظیم بازار استان آغاز شد تا بخشی از نیاز مصرف‌کنندگان با نرخ مصوب تأمین شود.

قیمت هر کیلوگرم مرغ آماده طبخ کشتار روز در بازار مازندران بسته به برند، بین ۳۷۵ تا ۳۸۵ هزار تومان عرضه می‌شود. همچنین قیمت بال و کتف مرغ نیز تا حدود ۴۷۰ هزار تومان افزایش یافته است.

این افزایش قیمت در بازار مرغ گرم در حالی‌است که مازندران با برخورداری از هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی و ظرفیت بیش از ۳۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره، حدود ۱۱ درصد گوشت مرغ کشور را تولید می‌کند و از این نظر رتبه نخست کشور را در اختیار دارد.

اسدالله تیموری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در قالب این طرح، هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد در تمامی فروشگاه‌ها و مراکز عرضه سطح استان توزیع می‌شود و شهروندان می‌توانند بدون محدودیت، مرغ مورد نیاز خود را از طریق پشتیبانی امور دام استان تهیه کنند.

وی هدف از اجرای این طرح را ایجاد تعادل در بازار، حمایت از مصرف‌کنندگان و جلوگیری از افزایش بیشتر قیمت اقلام پروتئینی عنوان کرد.

کارشناسان، افزایش قیمت نهاده‌های دامی به‌ویژه ذرت و همچنین رشد بهای جوجه یک‌روزه را از مهم‌ترین عوامل گرانی مرغ در بازار عنوان می‌کنند.

بر اساس آمارهای رسمی، سالانه بیش از ۲۱۰ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می‌شود و سرانه مصرف این محصول پروتئینی در استان حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.