کد خبر : 35446
تاریخ انتشار :شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵
-

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران خبر داد:

خاموشی کولر ادارات از ساعت ۱۲؛ جزئیات برنامه مدیریت مصرف برق در مازندران

خاموشی کولر ادارات از ساعت ۱۲؛ جزئیات برنامه مدیریت مصرف برق در مازندران
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران در جلسه شورای اداری استان از اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق برای تابستان ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: ادارات، بانک‌ها و نهادهای عمومی موظف‌اند از ساعت ۱۲ وسایل سرمایشی خود را خاموش کرده و مصرف برق را در ساعات پایانی کار تا ۷۰ درصد کاهش دهند.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال  و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مازندران –  جلسه شورای اداری استان مازندران با محوریت «مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۵ » و با هدف اتخاذ تدابیر لازم برای عبور موفق از دوره اوج مصرف برگزار شد.

این نشست با حضور استاندار مازندران، آیت‌الله پیشنمازی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی و مشارکت وبیناری فرمانداران شهرستان‌های سراسر استان تشکیل شد تا سیاست‌های کلان وزارت نیرو و شرکت توانیر در سطح استان عملیاتی شود

مهندس حسینی کارنامی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، در جلسه شورای اداری استان با اشاره به آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۵ ، از آمادگی این شرکت برای عبور موفق از دوره اوج مصرف خبر داد.

وی با بیان اینکه مدیریت مصرف برق یکی از مهم‌ترین اولویت‌های صنعت برق در فصل گرم سال است، گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران، با توجه به کاهش ساعات اداری، دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند نسبت به کاهش مصرف انرژی اقدام کنند.

رئیس هیات مدیره شرکت توزیع نیروی برق مازندران افزود: ادارات، بانک‌ها و نهادهای عمومی موظف‌اند از ساعت *۱۲* وسایل سرمایشی خود را خاموش کنند و همچنین اداراتی که موظف به مصرف برق از شبکه هستند، باید نسبت به کاهش *۷۰ درصدی* مصرف در ساعات پایانی کار اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مشترکان اظهار کرد: رعایت *دمای ۲۵ درجه*برای سیستم‌های سرمایشی در ادارات، بانک‌ها و نهادهای عمومی الزامی است و اجرای دقیق این دستورالعمل‌ها نقش مهمی در پایداری شبکه برق استان خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه اجرای این برنامه‌ها در راستای سیاست‌های وزارت نیرو و شرکت توانیر برای گذر موفق از تابستان پیش‌رو انجام می‌شود، گفت: امسال نیز همانند سال گذشته، با تکیه بر مدیریت مصرف، همراهی مردم و دستگاه‌های اجرایی و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی، تلاش می‌کنیم تابستان را با کمترین محدودیت پشت سر بگذاریم.

مهندس حسینی کارنامی با اشاره به برنامه‌های مدیریت اوج بار تابستان ۱۴۰۵ با تأکید بر رویکرد وزارت نیرو در کاهش محدودیت‌ها، اعلام کرده است که به جای قطع برق، *محدودسازی پرمصرف‌ها* در دستور کار قرار دارد و برای گذر موفق از تابستان، *۱۴ مگاپروژه* در حوزه مدیریت مصرف و بهینه‌سازی اجرا شده است.

بر اساس تأکید مسئولان صنعت برق، هدف اصلی برنامه‌های امسال، کاهش فشار بر شبکه، حفظ پایداری تأمین برق و هدایت مصرف‌کنندگان پرمصرف به سمت رعایت الگوهای صحیح مصرف است.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.