کد خبر : 14091
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
112 views

در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی صورت می‌گیرد؛

عرضه روزانه ۵۰۰ تن مرغ در بازار مازندران

عرضه روزانه ۵۰۰ تن مرغ در بازار مازندران
باتوجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، روزانه ۵۰۰ تن از مرغ کشتار شده در بازار مازندران عرضه می‌شود.


به گزارش تیتر شمال؛ حسن خیریان‌پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران در جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اعلام کرد: با تدابیر و دستور استاندار و پیگیری ها، رصد و پایش هفتگی توسط حوزه معاونت اقتصادی استانداری در تیرماه سالجاری ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان مازندران انجام شد.

وی افزود: این میزان نسبت به ماه مشابه سال گذشته حدود ۱۳ درصد افزایش جوجه ریزی مرغ در مازندران را نشان می دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: ۱۲ درصد مرغ کشور در مازندران تولید که رتبه اول کشور را دارد و طبق برنامه ریزی انجام شده روزانه ۶۰۰ تا ۹۰۰ تن مرغ آماده طبخ در ۱۹ کشتارگاه طیور مازندران تولید می شود.

خیریان‌پور، تصریح کرد: در این جلسه تصمیم گیری شد باتوجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، روزانه ۵۰۰ تن از مرغ کشتار شده در بازار مازندران عرضه گردد.

گفتنی است در این جلسه به جهاد کشاوزی استان ماموریت و تکلیف شد در هماهنگی باسازمان تبلیغات اسلامی و نظارت فرمانداران تامین مرغ هیات های مذهبی در اولویت ویژه قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.